Zamknięty przez: Gochna H Pią Lut 19, 2010 2:57 pm |
niewazne paszporty dzieci |
Autor |
Wiadomość |
aymar
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 8:46 pm
|
|
|
fijne vent masz racje co za ludzie tu grasują,czekają tylko na kogoś po kim pojechać można , przyjdzie taki z pracy zestresowany i heja po niedzieli......
marijaa napisał/a
"Czy Ty w ogole wiesz co Ty piszesz? Mysle, ze nie. Rece opadaja..."
a Ty wiesz? |
_________________ Bóg często nas odwiedza,ale przeważnie nie ma nas w domu... |
|
|
|
|
marijaa
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 8:55 pm
|
|
|
aymar napisał/a: |
marijaa napisał/a
"Czy Ty w ogole wiesz co Ty piszesz? Mysle, ze nie. Rece opadaja..."
a Ty wiesz? |
Wiesz Aymar, najpierw sie dowiedz co to jest europejski paszport i kto wydaje a potem pytaj bo jak czytam Twoje posty to wydaje mi sie, ze przybyles z kosmosu. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:01 pm
|
|
|
Kod: | czy mogę już im wyrobić tu holenderskie dokumenty czasowe czy pozostaje ambasada RP? |
aymar, to bylo Twoje pytanie
pytanie powinno raczej brzmiec ''czy moge moim dzieciom wyrobic polskie dokumenty... ''
dlatego wiekszosc z nas odpowiedziala podobnie
nie mozesz wyrobic dzieciom holenderskich dokumentow/paszportu
bo nie posiadaj obywatelstwa niderlandzkiego
pozdrawiam
|
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Lut 18, 2010 9:23 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
aymar
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:15 pm
|
|
|
marijaa - daj sobie prosze na na wstrzymanie bo jak przytoczę twoich kilka postów to miło nie będzie to forum nie jest po to by obrażać lecz po to by pytać i nie po to by się wymądrzać-reasumując przykład typowego Polaka w NL upierdliwy , rozczeniowy, brak poczucia homoru.
dziękuje Gochna za wyczerpujące odpowiedzi . |
|
|
|
|
marijaa
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:33 pm
|
|
|
aymar napisał/a: | marijaa - daj sobie prosze na na wstrzymanie bo jak przytoczę twoich kilka postów to miło nie będzie to forum nie jest po to by obrażać lecz po to by pytać i nie po to by się wymądrzać-reasumując przykład typowego Polaka w NL upierdliwy , rozczeniowy, brak poczucia homoru.
dziękuje Gochna za wyczerpujące odpowiedzi . |
A przytaczaj sobie wszystkie moje posty, lata mi to kolo du..y. Upierdliwy,roszczeniowy ... to chyba sam o sobie mowisz... naucz sie czlowieku jezyka niderlandskiego , bo siedzisz tu dosc dlugo a pytania stawiasz jak przedszkolak, ktory sie zsikal w majtki po pierwszym szkolnym dniu. |
|
|
|
|
aymar
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:39 pm
|
|
|
he he teraz na priva zacznij obelgi wysyłac to tez standart wielu, języka ucze sie i w jednym z pierwszych postów napisałem -mogłem zle zrozumiec pracownika IND...dlatego tu pytam,a Ty za swą doskonałość i bardzo dobrą znajomość holenderskiego na oklaski zasługujesz.Temat uwazam za zakończonydzięki zbędnym i nie na temat wypowiedziom |
|
|
|
|
marijaa
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 9:47 pm
|
|
|
aymar napisał/a: | he he teraz na priva zacznij obelgi wysyłac to tez standart wielu, języka ucze sie i w jednym z pierwszych postów napisałem -mogłem zle zrozumiec pracownika IND...dlatego tu pytam,a Ty za swą doskonałość i bardzo dobrą znajomość holenderskiego na oklaski zasługujesz.Temat uwazam za zakończonydzięki zbędnym i nie na temat wypowiedziom |
A o co w ogole chodzi??? |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 11:59 pm
|
|
|
Aymar: jakbyś się przyznał do tego ,że jednak nie masz racji a nie upierał przy swoim kiedy nie wiesz o czym piszesz.
" co za ludzie tu grasują,czekają tylko na kogoś po kim pojechać można , przyjdzie taki z pracy zestresowany i heja po niedzieli......"
... przyganiał kocioł garncowi |
Ostatnio zmieniony przez ewcia.pol Pią Lut 19, 2010 12:01 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|