NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam osob zainteresowanych fotografia
Autor Wiadomość
agyosa 
Poczatkujacy
agyosa

Wysłany: Nie Lut 21, 2010 7:13 pm   Szukam osob zainteresowanych fotografia

Hej,
na imie mam Alicja, mieszkam w Nieuwegein i szukam osob z okolic lub nie do wspolnego wybywania w teren i robienia zdjec - uczenia sie od siebie - moga byc profesjonalisci i amatorzy - na pewno zapalency.
Ja sama zajmuje sie fotografia hobbystycznie od 3 lat z malymi przerwami, mam za soba kurs fotograficzny dla poczatkujacych, interesuja mnie zdjecia portretowe, przerobki komputerowe, a tak w ogole to wszystko co zwiazane z tym tematem :)
Jak jestescie zainteresowani stworzeniem wzajemnej grupy wsparcia wlasnego rozwoju i swietnej zabawy to prosze o kontakt :)

Jesli uda nam sie stworzyc zgrana grupe - nawet 2 osobowa, nie wykluczam organizacji malych wycieczek w NL i poza NL lub wynajecia studia do jeszcze lepszych efektow naszych fotografii :) Dla chcacego nic trudnego :)

Alicja: [email protected]

Moze ktos juz jest w takiej grupie i zechce mi pomoc ?

Wszelkie propozycje mile widziane :) )
Pozdrawiam!

biecia
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 2:35 pm   

Myślę, że masz fajny pomysł. Ja też uwielbiam robić zdjęcia, ale jestem kompletną amatorką i nawet nie mam dobrego sprzętu. Nie przeszkadza mi to jednak w fotografowaniu, staram się uwiecznić wszystko co zasługuje na uwagę. Chętnie bym się podszkoliła u Ciebie, ale mieszkam trochę za daleko :(

danke9 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Mar 05, 2010 3:19 pm   hobby fotografia

Witam!!!
Tak się szczęśliwie składa, że mamy tę samą pasję, odezwij się do mnie [email protected] bardzo chętnie porozmawiam na temat fotografii, plenerów i wszystkich tematów z tym związanych. Pozdrawiam - Daniel

rafjen 
Poczatkujacy
Raf

Wysłany: Śro Mar 10, 2010 8:40 am   

Fajny pomysł. Jestem amatorem w tym temacie ale chciałbym się wkrecić i jesli będzie organizowany jakiś wypad w plener to piszę się. Może ma ktoś doswiadczenie z adobe photoshop?

tharr 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Mar 24, 2010 4:36 pm   

Hej,

swietny pomysl, ja i fotografia to dopier bardzo pierwsze kroczki ale jesli chodzi o photoshop i obrobke to sie moge polecic :)

Reed 
Gaduła
Szuflandia

Wysłany: Czw Mar 25, 2010 10:40 am   

To ja się też podłączę. Może jakieś wspólne wyjście w plener? Możemy zacząć od jakiegoś miasta, Utrecht czy Amsterdam...

Odpowiedz do tematu