meble kuchenne |
Autor |
Wiadomość |
kaczyniak
Gaduła
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 1:06 am meble kuchenne
|
|
|
witam, czy moze ktos w ostatnim czasie wymienial meble kuchenne? w jakim sklepie? jak bylo z montazem? itp z gory dzieki |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 8:20 am
|
|
|
ja meble zamawialem u stolarza w pl. roznica w cenie to jakies 4x i troche (nie pamietam po ile wtedy euro stalo). cena uwzgledniala jego przylot w celu wymierzenia kuchni i pozniejszego przyjazdu wlasnym busem z meblami. projekt kuchni robilem sobie sam.
znajomi holendrzy zamawiali meble w niemieckich firmach (ceny prawie 2x nizsze).
agd kupowalem na miejscu przez internet. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
Ostatnio zmieniony przez zaq Pią Lut 26, 2010 8:25 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kaczyniak
Gaduła
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 11:17 am
|
|
|
dzieki, wlasnie tez o tym myslalem, za sam montaz w IKEA licza sobie od 1200-1700 euro...!!! troche sporo... a nie wiem czy samemu bym podolal skrecaniu! |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 11:31 am
|
|
|
jak nie masz 2och lewych rak i wkretarke to podolasz mysl o zaoszczedzeniu 1200e powinna cie dotatkowo mobilizowac ...
zaopatrz sie w jakiegos znajomego do pomocy, zimne piwo, slownik wyrazow brzydkich i do dziela |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
kaczyniak
Gaduła
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 2:45 pm
|
|
|
dwoch lewych rak nie mam, to napewno, pewnie ci holenderscy FACHOWCY wcale nie lepsi ode mnie...heh jednak chcialbym, zeby to wygladalo i sluzylo na lata, tak jak potrzeba... ale nie za 1200 ojro extra,
czy ktos sie orientuje ile kosztuje montaz w innych sklepach? |
|
|
|
|
|