NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Gochna H
Czw Sty 01, 2009 4:02 pm
Uwaga na Norberta Gomulskiego!!!
Autor Wiadomość
Pietrek 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Maj 10, 2009 8:32 pm   

Veldhoven

mieszko 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 03, 2009 7:30 am   

Czesc,
jesli chodzi o Norberta Gomulskiego to zainkasowal za rozliczenie dwoch lat, mojej zony i mnie, 150€ i po dzis dzien nie moge sie z nim skontaktowac. Dzwonilem sredzio co drugi tydzien do belastingdienstu i pytalem czy papiery wplynely. W koncu w maju rozliczylismy sie drugi raz u kogo innego, z potwierdzeniem wplaty za usluge. I czekamy...
Czy ktos moze wie gdzie znajduje sie to biuro Gomulskiego? Bo na poczcie glosowej mial nagrane, ze zaprasza do biura. Szukalem w internecie tej jego firmy ´norkudo´ i znalazlem dwa adresy. Niestety zadnego innego numeru telefonu nie udalo mi sie znalesc a na maile nie odpowiada.
Moze ktos wie gdzie tego pana mozna zastac?
Pozdrawiam

k.borsuk 
Nieśmiały użytkownik
K. Borsuk

Wysłany: Śro Lip 08, 2009 8:42 pm   

Nic prostszego:

Onderneming:
Handelsna(a)m(en) :Norkudo
Rechtsvorm :Eenmanszaak
Adres :Van Buerenstraat 11, 5256KL Heusden gem Heusden
Correspondentieadres :Postbus 49, 5256ZG Heusden gem Heusden
Telefoonnummer :06-48011163
Faxnummer :0416-663556
Domeinnaam :www.norkudo.nl
E-mailadres :[email protected]
Datum vestiging :01-01-2007
Bedrijfsomschrijving :Administratiekantoor, belastingadvies en het
verrichten van vertaalwerkzaamheden.
Werkzame personen :1
----------------------------------------------------------------------------
De onderneming wordt gedreven voor rekening van:
Naam :Gomulski, Norbert
Geboortedatum en -plaats :26-05-1975, Minsk Mazowiecki, Polen
Adres :Van Buerenstraat 11, 5256KL Heusden gem Heusden
Voor uittreksel
Bron: Uittreksel-informatie Internet. Geldt niet als uittreksel in de zin van artikel 15 lid 1 van de Handelsregisterwet 1996.
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Śro Sie 17, 2016 7:08 pm, w całości zmieniany 2 razy  

olcia88 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lip 19, 2009 5:34 pm   

http://nasza-klasa.pl/profile/3202916 :072:
Podobno na NK odpisuje ;)

mieszko 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Paź 13, 2009 8:56 am   

W koncu pan Gomulski przelal mi pieniadze za usluge ktorej nie wykonal dwa lata temu, przynajmniej byl na tyle fair.
Pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim, ktorzy maja podobny problem do mojego.

nQs 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 2:26 pm   nie ufajcie norbertowi

Chcialam opisac sytuacje jak zostalam oszukana. W 2009 roku rozliczalam sie u p. norberta za rok 2008, za usluge zaplacilam 50 E. Od urzedu skarbowego w holandii dostalam dokument potwierdzajacy, ze nalezy mi sie zwrot i w jakiej wysokosci. Wszyscy moi znajomi, ktorzy rozliczali sie u niego w tym samym czasie otrzymali druga koperte, w ktorej mieli napisac swoj polski numer konta i po jakims czasie otrzymali pieniadze. Ja nie. Po paru probach w koncu skontaktowalam sie z p. norbertem i opowiedzialam o swojej sytuacji. Obiecal, ze wszystko zalatwi. Podczas nastepnej rozmowy powiedzialm mi, ze dzwonil do belastingu i tam powiedzieli mu, ze moje pieniadze zostaly wyslane na holenderski numer konta juz dawno temu. Wsztstjo byloby okej gdyby nie fak, ze ja nigdy nie mialam holenderskiego konta. p. Norbert powiedzial tez, ze wyslal juz w moim imieniu prosbe do urzedyu skarbowego, alby przeslali na moj adres dokumenty, na ktorych widnieje numer holenderskiego konta oraz kopie mojego podrobionego podpisu. Kazal czekac dwa tygodnie. Po dwoch tygoniach pisma nie dostalam wiec zadzwonilam i okazalo sie, ze mam czekac jednak osiem tygodni... Cos zaczelo mi nie pasowac (bo do tej pory bylam przekonana, ze naprawde chce mi pomoc i dziala po mojej stronie). Zadzwonilam jeszcze raz proszac o skan dokumentu, ktory w moim imieniu wyslal do belastingu poniewaz chcialby go zobaczyc moj adwokat. A pan norbert lekko zmieszany powiedzial, ze przeciez dokument jest po holendersku(!!!!!!!). Ale obiecal wyslac do poniedzialku. W poniedzialak napisalam mu jeszcze smsa przypominajacego. Dzis jest wtorek a ja nic nie dostalam na maila. Dzwonilam natomiast do belastingu aby wszystkiego sie dowiedziec. Osoba odpowiedzialna za obsluge obcokrajowcow powiedziala mi, ze pieniadze, rzeczywiscie zostaly wyslane ale nie moze podac mi na jakie konto. W kazdym razie mam wyslac do belastingu list ze wszystkimi moimi danymi oraz numerem konta i dostane pieniadze. Jesli dalej wierzylabym p. norbertowi nie zobaczylabym kasy. Przypuszczam (jeszcze nie oskarzam bo nie mam 100% pewnosci), ze p. norbert przy skladaniu mojego rozliczenia podal odrazu swoj holenderski numer konta. Zrobie wszystko, zeby sie dowiedziec, czy taka jest prawda. Jesli tak pojade do holandii by zlozyc doniesienie w prokuraturze.

P.S Znalezienie tego forum o panu norbercie swiadczy o tym, ze mam prawo sadzic, ze zostalam przez niego oszukana!!!

singelnl 
Super gaduła

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 5:04 pm   

Ludzie spokojnie!
Nie znam tego goscia i nigdy sie u niego nie rozliczalem ale znam osoby ktore sie u niego rozliczaly i mi go polecaly!
Rozliczenie bylo szybkie i bezproblemowe.
Ostroznie z takimi ostarzeniami.

Jezeli ktos juz ma konkretne zarzuty pod adresem tej osoby to niech idzie na policje lub do sadu a nie anonimowo na forum kogos oczernia.

Numera buta nie znacie ??
:119:
Ostatnio zmieniony przez singelnl Wto Lut 23, 2010 5:06 pm, w całości zmieniany 1 raz  

nQs 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 5:50 pm   

przeczytaj jeszcze raz a pozniej komentuj. Opisalam swoja sytuacje, zeby ostrzec innych. Fajnie, ze Ciebie nie oszukal, ciesz sie. ja natomiast zostalam oszukana i rozglosze to gdzie tylko sie da. Wydaje mi sie, ze skoro ktos ma firme i zajmuje sie rozliczaniem podatku, to powinien byc godny zaufania. Nie rozliczalam sie o 500E wiec to nie jest mala sprawa...

iza30_1979
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 9:49 pm   

moj brat mial podobna sytacje rozliczyl go na ponad 7 tys zlotych i podal swoj numer konta w czas zauwazylam ze konto widniejace w belastingdienst jest nieprawidlowe wiec szybko zmienilam ale oczywiscie pan Norbert ponownie zmienil na swoje i robil to kilka razy
Powiedz mi pod jaki numer dzwonilas do belastingu i z kim rozmawials od spraw obcokrajowcow ?
a z Panem Norbertem to udalo ci sie teraz na dniach przez tel porozmawiac bo ja od pol roku nie moge sie do niego dodzwonic wlacza sei sekretarka
pozdrawiam

nQs 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 10:23 pm   Iza

BelastingTelefoonBuitenland
(+31) (0) 55- 538 53 85
pon-czw od 8.00 do 20.00 a w piatki od 8.00 do 17.00

Adres:
Belastingdienst/Limburg/
kantoor Buitenland
Kloosterweg 22, Heerlen

Jesli bedziesz tam dzwonic to jakis facet cos tam tlumaczy, w kazdym razie musisz czekac pare minut na polaczenie. Nie ma zadnego problemu, zeby sie dogadac. Ja rozmawialam po angielsku ale z tego co wiem to po niemiecku tez moga Ci wszystko wyjasnic. Beda pytac o numer sofi i date urodzenia.
Mam nadzieje, ze uda Ci sie wszystko zalatwic.
Powodzenia :)

P.S. do norberta dzwonilam niedawno, oczywiscie pare razy. Oddzwonil pewnie tylko dlatego, ze pracuje w holandii razem z bratem mojego chlopaka. Ale dzwon dalej, najlepiej z zastrzezonego numeru. Chyba, ze masz nie aktualny. Jesli chcesz to napisz na moje gg 2992572
Ostatnio zmieniony przez nQs Wto Lut 23, 2010 10:26 pm, w całości zmieniany 1 raz  

MECENASEX 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Lut 28, 2010 1:29 pm   

Oj ten pan GOMULSKI, tez miałem z nim problemy, rozlicza bierze kase i slad po nim ginie , telefonów nie odbiera na m-eile nie reaguje, w moim przypadku tak było ale na szczescie po 2 latach dotarły do mnie pieniązki z ktorych mnie rozliczał

Asdqz
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Sie 17, 2016 3:16 pm   

Witam, widze temat stary ale pozwole go sobie odświeżyć i dodać opinie na temat Pana Norberta u którego rozliczałem sie w tym roku za 2015 rok. Otóż nie polecam nikomu korzystać z usług tego Pana gdyż to oszust. Rozliczylismy sie razem z kolegą, zapłaciliśmy za usługe po 30 euro. Pieniadze mialy przyjsć do lipca. Nie przyszły. Mało tego, z Panem Norbertem urwał sie całkowicie kontakt. Nie oddzwania, nie odpisuje na maile ani smsy. W koncu postanowilem skorzystać z usług innego ksiegowego. Po telefonie w moim imieniu do urzędu okazało sie, że nie maja w ogole mojego rozliczenia. Tak więc Pan Gomulski wział pieniądze za usługe której nie wykonał. Jeśli nie chcecie mieć problemów jak ja radze nie korzystać z jego usług. Pozdrawiam.

basia29 
Poczatkujacy
basia29

Wysłany: Śro Gru 14, 2016 11:59 am   UWAGA NA NORBERTA GOMULSKIEGO!!!

Uważajcie na Norberta Gomulskiego!!!! :011: W lutym 2016 byłam osobiście w biurze p. Norberta Gomulskiego w Heusden w sprawie rozliczenia podatku za 2015r. Pieniędzy do dzisiaj nie dostałam a co najciekawsze wczoraj zadzwoniłam do Belastingu i dowiedziałam się od miłej pani, która zajmuje się sprawami dla obcokrajowców, że nie wpłynęło do nich żadne pismo, wniosek odnośnie mojego rozliczenia ZA 2015. Doradziła żebym poszukała uczciwą firmę, która zajmuję się rozliczeniem podatku w NL. Tak właśnie zrobię tylko szkoda mi 40 euro, które zapłaciłam p. Norbertowi za niewykonaną usługę. Kilkanaście razy próbowałam skontaktować się z p. Norbertem telefonicznie i meilowo ale nie odbiera tel i nie odpisuje na moje wiadomości. Dlatego odradzam wszystkim biura p. Norberta Gomulskiego. Szkoda pieniędzy a przede wszystkim nerwów. Szkoda, że prędzej nie zauwarzyłam tego forum na którym wiele osób opisuje podobną sytuacje do mojej to napewno byłabym mądrzejsza i nie skorzystałabym z biura p. NORBERTA GOMULSKIEGO!!!

Panicelinka 
MODERATOR
panicelinka

Pomogła: 36 razy
Wysłany: Śro Gru 14, 2016 5:06 pm   

Ludki kochane, LITOSCI .... temat zalozony 7 slownie siedem lat temu jakis czlowiek przez tyle lat oszukuje ...a wy nadal do niego walicie z rozliczeniem podatku ?? :119:
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Śro Gru 14, 2016 5:28 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu