kod-TAN ING problem |
Autor |
Wiadomość |
mario50
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 9:47 pm kod-TAN ING problem
|
|
|
jak otrzymac TAN-kod,wpisuje nr.tel.klikam dalej a tam trzeba wpisac kod-TAN ktorego nie otrzymalem;jak to zrobic zeby go dostac,prosze o pomoc. |
|
|
|
|
polodriver13
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 11:17 pm
|
|
|
opisz dokładniej swój problem. Tan przychodzi w przeciągu jednej sekundy a jeżeli nie przyjdzie to podałeś źle numer telefonu. |
|
|
|
|
mario50
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 8:53 am
|
|
|
nr.tel.wpisalem ok.kod-TAN zamawiam 1-raz,dopiero pierwszy raz uruchomilem konto internetowe dopiero tydzien temu.moze na kod-TAN trzeba sie gdzies zarejestrowac.Ja bralem wskazowki z tematu ktory byl na niedzieli.nlto ten temat(Logujesz sie na mijn.ing.nl
Naciskasy w lewym dolnym rogu "Service en instellingen"
Nastepnie pojawia Ci się 6 ramek
w ramce "Mijn Instellingen wijzigen " masz punkt "Omzetten TAN-lijst naar TAN-codes via mobiel " i w to właśnie naciskasz. Dalej już powinieneś wiedzieć.
Generalnie musisz wpisać swój numer telefonu, po czym wpisać wskaziuany kod z TAN listy którą otrzymałeś , później TAN kod który przyjdzie Ci na telefon. Tylko tutuaj nie moge Cię dokładnie pokierować bo mam inny ekran gdyż już uaktywniłem tą usługe ;] ale napewno sobie poradzisz.)tylko po wpisaniu nr.tel.i kliknieciu dalej ,trzeba wpisac TAN kod ktorego nie mam.jak go zamowic?
[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 8:54 am ]
nr.tel.wpisalem ok.kod-TAN zamawiam 1-raz,dopiero pierwszy raz uruchomilem konto internetowe dopiero tydzien temu.moze na kod-TAN trzeba sie gdzies zarejestrowac.Ja bralem wskazowki z tematu ktory byl na niedzieli.nlto ten temat(Logujesz sie na mijn.ing.nl
Naciskasy w lewym dolnym rogu "Service en instellingen"
Nastepnie pojawia Ci się 6 ramek
w ramce "Mijn Instellingen wijzigen " masz punkt "Omzetten TAN-lijst naar TAN-codes via mobiel " i w to właśnie naciskasz. Dalej już powinieneś wiedzieć.
Generalnie musisz wpisać swój numer telefonu, po czym wpisać wskaziuany kod z TAN listy którą otrzymałeś , później TAN kod który przyjdzie Ci na telefon. Tylko tutuaj nie moge Cię dokładnie pokierować bo mam inny ekran gdyż już uaktywniłem tą usługe ;] ale napewno sobie poradzisz.)tylko po wpisaniu nr.tel.i kliknieciu dalej ,trzeba wpisac TAN kod ktorego nie mam.jak go zamowic? |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 12:06 pm
|
|
|
mario50, zaloguj sie i idz do Service en Instellingen > Mijn Instellingen Wijzigen > Mobile nummer . Tu powinienes zobaczyc swoj numer ( 06- i 4ry ostatnie cyfry, np.; 06***1234) Zgadza sie ? |
|
|
|
|
polodriver13
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 12:24 pm
|
|
|
Cytat: | Omzetten TAN-lijst naar TAN-codes via mobiel |
powyższa opcja jest TYLKO dla tych użytkowników którzy mają papierowe kartki z kodami TAN. Jeżeli chcą otrzymywać kody na komórkę to korzystają z tej opcji.
Ty powinieneś zamówić "Internet bankieren" w pierwszej kolejności. Dostaniesz wszystkie dokumenty na adres jaki podałeś w banku a później możesz się zalogować. |
|
|
|
|
mario50
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 2:08 pm
|
|
|
miniSmurfin,wpisuje tak jak mnie pokierowales,ale wyswietlaja sie cztery ostatnie cyfry obcego nr.tel. |
|
|
|
|
bati3
Gaduła
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 9:03 pm
|
|
|
mario50 napisał/a: | miniSmurfin,wpisuje tak jak mnie pokierowales,ale wyswietlaja sie cztery ostatnie cyfry obcego nr.tel. |
to musisz naprzod zmienic w ing zeby mieli twoj numer telefonu |
|
|
|
|
Manolo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sie 06, 2015 2:22 pm
|
|
|
Witam,
przebywam obecnie na terenie Polski i napotkałem poważny problem. Chcę skorzystać z przelewów w ING, jednak ze względu na to, że nie przebywam na terenie Holandii nie otrzymuję kodu TAN. Ktoś miał podobny problem? Jakieś rozwiązania? pozdrawiam |
|
|
|
|
|