zespół policystycznych jajników |
Autor |
Wiadomość |
martuha
Poczatkujacy martuha
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 8:28 pm zespół policystycznych jajników
|
|
|
Witam wszystkich! Chciałabym się udać do ginekologa-endokrynologa na badania okresowe co do mojej dolegliwości, tylko za bardzo nie wiem jak mam to wytłumaczyć lekarzowi, może wie ktoś jak się to w Holandii nazywa i jak się odbywa leczenie? Proszę o pomoc! Z góry dziękuję i pozdrawiam |
|
|
|
|
marijaa
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 9:00 pm
|
|
|
martuha,
endocrinloog nazwa lekarza
zajmujacego sie zaburzeniami funkcji groczolow wydzielania wewnetrznego /zaburzenia wydzielania hormonow |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
martuha
Poczatkujacy martuha
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 10:46 pm
|
|
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi, bardzo mi pomogły! Dzięki Wam w ciągu jednego dnia dowiedziałam się jakie są tutaj możliwości leczenia! Pozdrawiam serdecznie
Martuha |
|
|
|
|
martucha1982
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 6:41 pm
|
|
|
Droga Martuho,
Też mam zespół policystycznych jajników. Przez rok staralam sie dowiedziec co mi jest niestety nie uzyskalam tu pomocy. Lekarz domowy nie wyslal mnie do ginekologa poniewaz uwazal ze np krwawienie przez miesiac czy przeszywajacy bol jajnikow taki ze mdlalam i nie moglam chodzic to nie jest problem i ze to normalna sprawa. Zdesperowana 3 razy jechalam w nocy do szpitala bez skutku. Za kazdym razem stawiano zla diagnoze. Dodam jeszcze ze nigdy nie widzial mnie ginekolog pomimo ze sie tego domagalam.
Pojechalam do Polski gdzie znalazlam dobrego ginekologa ktory juz po pierwszej wizycie postawil dobra diagnoze i leczyl mnie hormonami. 2 razy po 3 miesiace. Pomoglo i nawet jestem w ciazy
Zycze Ci powodzenia i mam nadzieje ze otrzymasz tu pomoc. Ja niestety jej nie otrzymalam.
Pozdrawiam serdecznie |
_________________ Informatyk ekonomista/nauczyciel/dobry angielski - szuka pracy |
Ostatnio zmieniony przez martucha1982 Czw Mar 04, 2010 6:53 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|