redcoon |
Autor |
Wiadomość |
marte78
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Gru 2008 Posty: 191
|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 5:27 pm redcoon
|
|
|
znalazlam swietna strone z zakupami internetowymi.mam jednak maly problem z finalizacja zakupu.czy ktos korzysta z tej strony i potrafi mi pomoc jak mam dokonczyc platnosc......? |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 11:53 pm
|
|
|
marte78, ja wybieram zawsze platnosc przez Ideal , jak to wybieram to przekierowywuje mnie na strone banku. Tam sie loguje jak zawsze , potwierdzam i gotowe (wraca na strone sklepu). |
|
|
|
|
marte78
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Gru 2008 Posty: 191
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 10:34 am
|
|
|
dziekuje za pomoc,okazalo sie ,ze to problemy techniczne......juz jest ok.stronke polecam....
[ Dodano: Pią Maj 27, 2011 5:39 pm ]
pytanie dla klientow internetowego redcoona.czy zmienily sie zasady dostawy w tym sklepie internetowym?poprzednio jak kupowalam dostalam maila z upsz linkiem sledzenia przesylki,a teraz dostalam maila z potwierdzeniem afspreken z lsp benelux.czy tym razem musze odebrac sama towar z jakiegos lokalnego magazynu?moze cos sie zmienilo i umknelo to mojej uwadze?czy poprostu nie potwierdzac tego umowienia i przysla mi towar do domu.......co robic?
[ Dodano: Pią Maj 27, 2011 5:41 pm ]
pytanie dla klientow internetowego redcoona.czy zmienily sie zasady dostawy w tym sklepie internetowym?poprzednio jak kupowalam dostalam maila z upsz linkiem sledzenia przesylki,a teraz dostalam maila z potwierdzeniem afspreken z lsp benelux.czy tym razem musze odebrac sama towar z jakiegos lokalnego magazynu?moze cos sie zmienilo i umknelo to mojej uwadze?czy poprostu nie potwierdzac tego umowienia i przysla mi towar do domu.......co robic? |
|
|
|
|
|