Atrakcje w Holandii |
Autor |
Wiadomość |
Paulik88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 6:27 pm
|
|
|
Hej,
Ja wlasnie bylam w roermond w niedziele. Wystawa jest super bardzo mi sie podobalo;) a czy jest cos do zwiedzenia to nie wiem ja w sumie szukalam zeby tez jeszcze cos zwiedzic za 1zamachem ale jak juz bylam na miejscu to raczej nic nie ma;/ a co do wystawy to strazsznie poecam tylko trzeba sie cieplo ubrac bo jest naprawde zimno:) w srodku buziaki |
|
|
|
|
adamusl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 07, 2010 2:53 pm
|
|
|
Ja byłem razem z żoną wrażenia super!!! Polecamy
Zobacz |
|
|
|
|
agag
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 7:27 pm
|
|
|
Hej
W dniach 18 -31 bedziemy w Schiedam i szykujemy sie na zwiedzanie "okolic" czyli Rotterdam i Amsterdam:))) komunkacja:)
To nasz pierwsza wizyta w NL i mam pytanko bedziemy z 5 letnim synkiem i mamy w planie szalone zwiedzanie co mozecie nam polecic???? (interesuja nas ceny) acha i niestety obawiamy sie bariery jezykowe:)
I tak na marginesie zastanawiam sie na jaka pogode sie szykowac:)
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez agag Nie Mar 07, 2010 7:27 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 6:36 pm
|
|
|
Witam,
Od pewnego czasu szukam jakis atrakcji w mojej okolicy Tiel i mam do Was prośbę - szukam miejsca gdzie mozna by sie bylo wybrac z 4-5 osobowa ekipa i troszke poszaleć ( mam na mysli aqua park , wesole miasteczka itp coś za dnia )
Na razie znalazlem :
aqua parki :
http://www.dagjecenterpar...3bmundo_279.htm
http://www.tropicana.nl/
Niestety blisko tam nie mam ...
Znacie jakieś ciekawe miejsca do odwiedzenia w mojej Okolicy które byście polecili ???
Pozdrawiam Serdecznie |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Aleksandra_
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Sty 31, 2011 11:24 pm
|
|
|
Burgers zoo w arnhem! I jak juz bedziecie w arnhem, to tuz pod arnhem jets piekny punkt widokowy gdzie sa (!!!) pogorki caaaaale porosniete wrzosami. Latem wyglada to przeslicznie. I w glownym punkcie mozna zobaczyc widoki nawet na 10 km! Sa wyznaczone trasy na mila wycieczke. Jest tam tez bardzo mila restauracja i plac zabaw dla dzieci, takze polecam kazdemu! |
|
|
|
|
spoko pl
Poczatkujacy spoko pl
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:51 pm
|
|
|
Witam wszystkich nidługo wybieram do walibi world czy wiecie jakie są atrakcje i czy warto tam jechać czytalem wasze opinie i jest warto jak jest z parkingiem jest wliczony w cene biletu czy kupuje sie dodatkowo żeton tak jak Burgers zoo w arnhem |
_________________ grzegorz |
|
|
|
|
adamek88
Gaduła
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 12:56 pm
|
|
|
Wejdź sobie na you tube wpisz walibi world i zobaczysz jakie są atrakcje- ja byłem 2 razy i polecam , na pewno warto tam jechać. Co do parkingu to nie pamiętam ale chyba był darmowy, ale sprawdź to sobie na ich stronie, pewnie jest napisane |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Nie Maj 29, 2011 2:16 pm
|
|
|
Parking chyba darmowy, a czy warto jechać? Tak. Jak dla mnie najlepsze kolejki w Holandii. |
|
|
|
|
darinkaw
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 31, 2011 8:16 pm ile wcześniej trzeba rezerwować Slagharen lub Ponyparkcity??
|
|
|
Wymyśliliśmy sobie dziś ze znajomymi, że wyskoczymy na 3-4 dni w najbliższy weekend "gdzieś". No i właśnie Slagharen wpadlo nam w oko, tylko.... najprawdopodobniej nie ma miejsc:/. Dopiero jutro tam zadzownie i dowiem się konkretów. Zna ktoś jakąś alternatywę? Dodam tylko, że w grę wchodzą 4 osoby dorosłe i 4 dzieci.
Pozdrawiam i serdeczne dzieki za info! |
|
|
|
|
mar_85
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 8:32 pm
|
|
|
Nikt nie napisał o Heineken Experience w Amsterdamie, polecam! Bilet chyba €15 w tym, degustacja (piwko 0,25) i na koniec w barze dwa browarki na dowidzenia
Ogólnie ciekawa sprawa nawet "nabiją cie w butelkę"
przyda się znajomość angielskiego |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera
Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 9:54 pm
|
|
|
Witam, czy ktoś może był w XtraCold Icebar w Amsterdamie? Interesuje mnie czy naprawdę warto się tam wybrać z dwójką dzieci w wieku 11 i 14 lat.
Na stronie Muzeum Figur Woskowych widziałam kombinowane bilety do Madame Toussaint i XtraCold lub Dungeon. Co wybrać? |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
|
|
|
|
KKamil
Gaduła
Wiek: 34 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 128 Skąd: Wrocław / Eindhoven
|
Wysłany: Pon Sie 06, 2012 3:20 pm
|
|
|
Odświeżę trochę temat, bo sam dużo rzeczy się z niego dowiedziałem, a przy okazji chciałbym o coś zapytać.
Ponoć gdzieś w okolicach (bliższych czy dalszych) Eindhoven, można wynająć "Łazika" (buggy) czy jakkolwiek są zwane, i pośmigać nim po terenie. Wie ktoś może gdzie to się dokładnie znajduje, i jaki jest cennik ?
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Stanley
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 30, 2012 5:12 pm
|
|
|
Polecam Floriade w Venlo(raz na 10 lat jest budowane specjalne centrum ogrodnicze--mln turystów odwiedziło obiekt). |
_________________ Prawem trola jest spamowac,obowiązkiem dobrego moderatora jest banowac. |
|
|
|
|
dianula1989
Poczatkujacy malutka
Wiek: 35 Dołączyła: 27 Wrz 2012 Posty: 35 Skąd: UTRECHT / SRC :)
|
|
|
|
|
EwazHolandii
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lis 2006 Posty: 630
|
|
|
|