EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 10:44 pm
|
|
|
lusia0101, przestan juz w koncu pisac z bledami, bo czytac sie tego nie daje :/
to, ze jestes dyslektykiem nie upowaznia Cie do robienia bledow, bo jak go robisz to podklesla Ci sie na czerwono i zawsze mozesz to zmienic!! Dysleksja w tych czasach juz nie zwalnia z niczego, takze postaraj sie bardziej
marte78, no to roznie, jeden dostanie po 2-3 miesiacach zwrot, a drugi bedzie czekal rok. i to nie zalezy od tego czy rozliczysz sie 1 lutego czy 31 marca. To wyglada jak droga losowania |
|
goorn
Gaduła Zimny jak głaz.
|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 2:36 pm
|
|
|
a ja lubię robić błędy i nie podkresla mi ich na czerwono.. Do tematu napisze moje doświadczenie. Mijało prawie 1.5 roku po 2007 i wtedy dopiero rozliczyłem się z Belastingiem. Wyszło mi ok 300 euro dopłaty co i tak mnie cieszyło bo zwlekałem gdyż wstępnie wyliczano mi 500EURO dopłaty. Rozliczyłem się po 1,5 roku, Belasting przysłał mi decyzje z blankietem do zapłaty i jakimś terminie o pare miesięcy do przodu, termin olałem ale zadzwonilem do Belastingu i zapytałem się czy jakąś kare za to zapłace. Pani powiedziała mi że najpierw dostane upomnienie z kolejnym terminem spłaty i że jak teraz nie zapłace w terminie to będą naliczone odsetki w kwocie ok 14euro i kolejny termin spłaty. Spłaciłem. Najlepsze jest to że najpierw rozliczyłem się za 2008 dostałem zwrot i wtedy zająłem się rokiem 2007. Z rozliczaniem się z Belastingiem nie trzeba więc się śpieszyć. i nie ma sensu zbytnio panikować jak zwleka firma z wydaniem JAAROPGRAAFu. pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam. |
|