Ciekawe miejsca Tilburg |
Autor |
Wiadomość |
malina2504
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 9:50 pm Ciekawe miejsca Tilburg
|
|
|
hej!
Szukam jakis ciekawych miejsc godnych zobaczenia w okolicach Tilburga (oprocz efteling). Moze ktos wie co mozna tutaj zobaczyc.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
buuba
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 12:04 pm
|
|
|
Np. w Beekse Bergen Safari Park to jest jakieś 5km |
|
|
|
|
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!
Pomogła: 6 razy Wiek: 41 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Sob Mar 27, 2010 11:00 pm
|
|
|
natuur museum jest na przeciwko stacji centralnej (platne), textilmuseum (platne) ja lubie spacery nad kanalem nic WOW! ale relaksuje sie przy tym, z dzieciakami czesto jezdze na taki duzy plac zabaw i mini-farme na west-cie na przeciwko ,,7 geiten", museum DE PONT (platne) muzeum sztuki wspolczesnej, jest jeszcze SCRYPTON i STADSMUSEUM ale od razu sie przyznaje ze nie bylam. Byc moze dla ciebie nie bedzie to niczym atrakcyjnym ale dla mnie napewno tak - NOWE CENTRUM w Tilburgu (dlugoooooooo czekalismy na nie wiec jest ono przynajmiej dla mnie wielka atrakcja! |
_________________ Pomagam w miare mozliwosci |
|
|
|
|
malina2504
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Mar 28, 2010 12:40 pm
|
|
|
Dziekuje bardzo za pomoc, napewno odwiedze te miejsca. Jestem w Holandii od niedawna wiec nie znam jeszcze ciekawych miejsc. kazde centrum handlowe jest dla mnie rozniez atrakcja bo lubie zakupy i spedzac czas na chodzeniu po sklepach.
Wszyskie atrakcje jakie znajduje w internecie sa przewaznie w okolicach Amsterdamu i Den Hag.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|