Kto jedzie na Koncert DODY - 23 maja 2010 ? |
Autor |
Wiadomość |
Niedziela.NL
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 8:38 am Kto jedzie na Koncert DODY - 23 maja 2010 ?
|
|
|
Koncert ten jest organizowany przez największe biuro pośrednictwa pracy w Holandii - OTTO - które w tym roku obchodzi 10 lat istnienia. Podobno jest tam miejsce na 5000 uczestników. Bilety są po €19,50 lub dla VIPów po €79,50 (plus koszty zamówienia biletu).
Dokładna informacja o koncercie ukaże się w Co-Gdzie-Kiedy na www.niedziela.nl pod koniec kwietnia, ale już ukazują się reklamy w tygodniku Niedziela.NL jak również plakaty w sklepach i innych miejscach.
Zapytanie jest ... czy ktoś z naszych czytelników planuje dołaczyć do tysięcy pracowników Otto w tym ogromnym koncercie w Niemczech??? |
_________________ Skuteczna Reklama w Holandii
to Reklama w tygodniku i portalu www.Niedziela.NL |
|
|
|
|
singelnl
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 11:39 am
|
|
|
Cytat: | Koncert ten jest organizowany przez największe biuro pośrednictwa pracy w Holandii - OTTO |
wow!, firma otto funduje swoim pracownika koncert Dody ?
uwzgledniajac to co czytalem o tej firmie na tym forum, zastanawiam sie czy ten koncert
jest nagroda dla tych pracownikow ? czy byc moze dalszym ''gnebieniem'' ? |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 3:12 pm
|
|
|
OTTO sponsorowalo rowniez ukladanie domino, wiec troche sponsoruja |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
Ostatnio zmieniony przez m4rcin Pon Mar 29, 2010 3:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
singelnl
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 4:33 pm
|
|
|
w sumie jest co ogladac
przemysle ten koncert
|
Ostatnio zmieniony przez singelnl Pon Mar 29, 2010 4:35 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MECENASEX
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 1:37 pm
|
|
|
NO witam ja pracuje w firmie OTTO i wybieram sie ten koncert, a to juz za tydzien. Wszyscy pracownicy OTTO maja wejsciowki bezplatne na koncert w sobote w tym takze bedzie impreza dla ludzi zwiazanych z OTTO tzw, wyzerka i napitki oraz transport do Weeze za free, a na niedzielna uroczysosc i zwiazany z nia oficjalny koncert trzeba zakupic bilety, koszt biletu (wejsciowki) dla 2 osob to suma niecale 20 euro,
w gronie pracownikow OTTO do ktorych ja sie zaliczam chodza pogłoski, ze DODA moze nie dotrzec na ta impreze, ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce, tak czy siak na imprezie 10 lecia OTTO bede .
A TUTAJ PRZYCZYNA DLA CZEGO DODY MOZE NIE BYC NA TYM KONCERCIE
http://muzyka.wp.pl/title...,wiadomosc.html |
Ostatnio zmieniony przez MECENASEX Czw Maj 13, 2010 1:46 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 12:55 pm
|
|
|
Dotarla czy nie bo nic nie opisujecie jak bylo.. |
|
|
|
|
MECENASEX
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 8:22 pm
|
|
|
WITAM
DODA do WEEZE dotarła zaspiewała w sobote dla pracowników OTTO, a w niedziele dla wszystkich chetnych chcących jej posłuchać.
Impreza ok, wszystko fajnie zabezpieczone policja służby medyczne,.,,,
przydało by sie wiecej takich koncertów z polskimi znanymi artystami............... |
_________________ Adrian. A |
|
|
|
|
atax
Poczatkujacy atax
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 8:55 am
|
|
|
ja też byłam było naprawde fajnie,a mój synek był wniebowzięty.szkoda tylko,że tak krótko. |
|
|
|
|
|