Zloty / Spoty / miłosników motoryzacji i określonych marek |
Autor |
Wiadomość |
Jopasek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 5:46 am Zloty / Spoty / miłosników motoryzacji i określonych marek
|
|
|
Był ktos kiedyś, Tu na jakimś takim wydarzeniu?
Jak było jakieś wrażenia? Fotografie?
Czy ktoś jedzie w tym roku na jakiś?
Ja osobiście byłem na AutoMani Out Door impreza extra -3 dniowa, organizacja na najwyższym poziomie... porównując do Polskich zlotów
W tym roku myślałem o M.I.V.W ale niestety będę w Polsce w tym czasie...
Najbardziej interesują mnie zloty VW ale jak napisałem wyżej ogólnymi - (automania) też nie pogardzę
Jeżeli nie byliście na żadnym w Nl a już kiedyś na jakimś w PL, jedźcie i zobaczcie jak robi sie prawdzie spotkania miłośników motoryzacji |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 6:20 am
|
|
|
a mozesz cos wiecej o m.i.v.w. napisac? Na zlocie zadnym jakos jeszcze nie bylem, ale z checia bym sie na cos takiego wybral:) |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Jopasek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 4:12 pm
|
|
|
Jest to największy zlot vw w Holandii.
http://www.mivw.nl/ - wszelkie info znajdziesz tutaj
Z tego co pamiętam na Automani byliśmy tylko ja z bratem... Mój LoongVwagen był jedynym autem na Polskich blachach na terenie zlotu |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Kwi 01, 2010 4:32 pm
|
|
|
strone juz wczesniej znalazlem, ale za wiele tam nie wyczytalem. Jak mi nic nie wypadnie to z ciekawosci sie na ten zlot przejade:) |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Jopasek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Kwi 02, 2010 1:11 pm
|
|
|
A co chcesz wiedzieć, powiem ci jak było na Automani... jeżeli chcesz zobaczyć jakieś filmiki zdjęcia wklep w yotube wyskoczy ci masa tego |
|
|
|
|
sycko
Poczatkujacy Mechanika Pojazdowa
|
Wysłany: Śro Maj 04, 2011 5:17 am Re: Zloty / Spoty / miłosników motoryzacji i określonych mar
|
|
|
Jopasek napisał/a: | Był ktos kiedyś, Tu na jakimś takim wydarzeniu?
Jak było jakieś wrażenia? Fotografie?
Czy ktoś jedzie w tym roku na jakiś?
Ja osobiście byłem na AutoMani Out Door impreza extra -3 dniowa, organizacja na najwyższym poziomie... porównując do Polskich zlotów
W tym roku myślałem o M.I.V.W ale niestety będę w Polsce w tym czasie...
Najbardziej interesują mnie zloty VW ale jak napisałem wyżej ogólnymi - (automania) też nie pogardzę
Jeżeli nie byliście na żadnym w Nl a już kiedyś na jakimś w PL, jedźcie i zobaczcie jak robi sie prawdzie spotkania miłośników motoryzacji |
Kolego mam coś dla Ciebie wejdź i zarejestruj się a dowiesz sie wiecej.
vagklub-holandia |
|
|
|
|
|