mamy euro 2012 |
Autor |
Wiadomość |
janosik
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 10:52 am
|
|
|
Kartka z przyszłości: 12 stycznia 2013-pierwsze posiedzenie komisji śledczej do sprawy afery euro 2012.
Pozdrawiam. |
_________________ IT IS BETTER TO FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING - GEN.PATTON
www.polstore.nl - strona poświęcona wspaniałej rasie jaką jest Długowłosy Owczarek Niemiecki |
|
|
|
|
aurynka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 10:33 am
|
|
|
Jak tak dalej będzie to raczej nie będziemy mieć tego Euro, bo już komisja się szykuje aby sprawdzić nasze postępy w pracach przygotowawczych, których oczywiście nie ma. |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:30 pm
|
|
|
€ na bank kiedyś będzie |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 12:44 pm
|
|
|
Uhm nie miałem jeszcze okazji wypowiadać się na ten temat, więc dodam też coś od siebie. jak tylko się dowiedziałem, że przyznali nam i Ukrainie EURO 2012, to nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać. Widzę tylko i wyłącznie 2 możliwości;
1. Zabiorą nam w końcu EURO i unikniemy kompromitacji.
2. Nie zabiorą nam EURO, ponieważ tanim kosztem zdążymy wszystko zorganizować, lecz skompromitujemy sie na tak wielkiej imprezie.
Teraz się zastanawiam, na czym lepiej wyjdziemy? |
|
|
|
|
aurynka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 7:18 pm
|
|
|
ajax4ever napisał/a: | Uhm nie miałem jeszcze okazji wypowiadać się na ten temat, więc dodam też coś od siebie. jak tylko się dowiedziałem, że przyznali nam i Ukrainie EURO 2012, to nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać. Widzę tylko i wyłącznie 2 możliwości;
1. Zabiorą nam w końcu EURO i unikniemy kompromitacji.
2. Nie zabiorą nam EURO, ponieważ tanim kosztem zdążymy wszystko zorganizować, lecz skompromitujemy sie na tak wielkiej imprezie.
Teraz się zastanawiam, na czym lepiej wyjdziemy? |
Jak tak dalej będzie to raczej opcja, że zabiorą nam Euro lecz wtedy kompromitacja będzie całkowita. Wyjdzie bowiem na to, ze jesteśmy gorsi od Ukrainy. |
|
|
|
|
janosik
PRZYJACIEL FORUM

|
Wysłany: Śro Lut 06, 2008 6:09 pm
|
|
|
Kiedys czytajac artykul na temat EURO 2012 (jak dobrze pamietam w Onet.pl) ktos z forumowiczow napisal:
"Nie bedzie EURO 2012, bedzie chor !!!" (przyp. Alternatywy 4)
Pozdrawiam. |
_________________ IT IS BETTER TO FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING - GEN.PATTON
www.polstore.nl - strona poświęcona wspaniałej rasie jaką jest Długowłosy Owczarek Niemiecki |
|
|
|
|
beta1965
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 06, 2008 9:15 pm
|
|
|
Jeżeli zdąży stanąć, to jedno jest pewne, że po tych długich debatach GDZIE ? i JAKI?
nasz STADION NARODOWY nie będzie unikatem...
http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,4903939.html
Pozdrawiam ufnych i kibiców , |
_________________ beta |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Śro Lut 06, 2008 9:19 pm
|
|
|
Chyba nie myślisz, że stadiony to wszystko?
Stadiony to pryszcz, jeszcze muszą powstać inne 'obiekty'... |
|
|
|
|
beta1965
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lut 06, 2008 11:10 pm
|
|
|
Nie, nie nie ograniczam się w swoich obawach o "Euro 2012" w Polsce wyłącznie do problemu projektu stadionu. Zdaję sobie sprawę z braku całej pozostałej koniecznej oprawy, aby to przedsięwzięcie doszło do skutku i miało rece i nogi. Podzielam Twoje przypuszczenia i widzę perpektywicznie/ chociaż niechętnie/ jedną z wersji nas kompromitujących. Mieszkam przy trasie A4 w kierunku od Krakowa na wchód i słyszę opinie osób zorientowanych w temacie szans na terminowe wybudowanie dalszego odcinka autostrady. Przy czym wiem, że i drogi to nie wszystko.
Tę informację o stadionie,z racji, że głośno i z dumą o projekcie, podałam tylko dla okraszenia dyskusji o "Euro 2012" - wyłącznie jako ciekawostkę.
Pozdrawiam, |
_________________ beta |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 1:41 pm
|
|
|
To zgoda.
Uhm, ja będę mógł powiedzieć, że jestem dumny z projektów, organizacji itp dopiero ja kto wszystko powstanie (jeżeli powstanie). Wszystko wygląda pięknie, ale jak na razie nic się nie dzieje. Wczoraj czytałem, że Tusk wyłożył, tzn zamierza wyłożyć 100ml euro na budowę 3 stadionów (nie pamiętam do końca o których stadionach była mowa). Uważam, że za taka sumę można wybudować 3 naprawdę porządne stadiony, leczy czy tak sie stanie to zobaczymy niedługo.
Mam nadzieję, że się mylę i będzie to wielka impreza na której Polska się nie skompromituje jako organizator. Ale czy tak będzie...? |
|
|
|
|
kindzal
Super gaduła

|
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 12:43 am
|
|
|
Niemiecki szef wszystkich szefów: przejmujemy Euro 2012
http://sport.wp.pl/kat,17...ml?ticaid=17801 |
_________________ " Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszlości, nie jest godzien szacunku teraźniejszości, ani prawa do przyszlości. " Józef Piłsudski. |
|
|
|
|
bafana
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 8:34 pm
|
|
|
Podobno stadion narodowy w Warszawie ma nosić imię Lecha Kaczyńskiego. |
|
|
|
|
pani_puchatkowa
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 08 Lut 2009 Posty: 355
|
Wysłany: Pią Kwi 16, 2010 8:45 pm
|
|
|
Mam już dość tego całego podejmowania idiotycznych decyzji pod wpływem emocji i cieszy mnie niezmiernie fakt, ze nie mieszkam teraz w Polsce bo by mnie szlag trafił od tego przesadyzmu. |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Sob Kwi 17, 2010 12:41 am
|
|
|
tez jestem przeciwny, powinien byc imienia Grzesia Laty, tyle zrobil w ostatnim roku swojej kadencji |
|
|
|
|
|