ConAct |
Autor |
Wiadomość |
camelek123
Poczatkujacy camelek123
|
Wysłany: Pon Gru 01, 2008 10:53 pm ConAct
|
|
|
mam zapytaniie czy ktoś zna tą firmę bo mnie trochę wydymali czy mam z nimi dalej trzymać ???????? |
|
|
|
|
,,CZARNA,,
Poczatkujacy ,,czarna,,
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 4:22 pm
|
|
|
oni dymaja wszystkich na kazdym kroku nie jesteś pierwszy ani ostatni.. |
|
|
|
|
ARIE32NL
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 3 razy Wiek: 49 Dołączył: 06 Cze 2008 Posty: 83 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 4:43 pm
|
|
|
potwierdzam nie sa wyplacalni a dotego o wszystko trzeba sie prosic od kasy do wydrukow z wyplat o paliwo wsumie grabia jak moga a jak potrzebujesz pomocy to zapomnij poprostu kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 4:44 pm
|
|
|
pisz z zasadami interpunkcji, bo nie da sie tego czytac! |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Davidson
Gaduła

|
Wysłany: Czw Gru 04, 2008 6:18 pm
|
|
|
Daleko od takich!!!! |
|
|
|
|
muszysko1
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 4:24 pm
|
|
|
Banda oszustow turecki i sciemniaja na kazdym kroku, szczegolnie Sahin... conact da ci8 wszystko tylko trzeba troszke czekac... tak mowia ci sciemniacze, ale czesto sie nie doczekasz na swoje pieniadze... radze omijac z daleka ta bande >>>cenzura<<<... Ludzie siedza po 5-6 tygodni i czekaja na prace, a oni sciagaja sobie nowych nic nie podejrzewajacych ludzi z Polski, a Ci ktorzy chca sie od nich uwolnic czekaja na rozliczenie po tydzien dwa, a i tak kasa sie ngdy nie zgadza.
A mieszkania, jesli chodzi o mieszkania na bloku søynnej 13 na Vlaardingen to syf i malaria, mieszkalismy w 4 osoby na tzw. studio przez 2 miesiace...
conact=tragedia |
|
|
|
|
czarnulka19894
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 12:10 pm conAct da Ci wszystko
|
|
|
conact daje wszystko zwlaszcza kupe dlugow i problemow... firma dowodzi SZAJN,MUCHTAR,BULANT a jak masz jakis problem to jeden odsyla Cie do drugiego... niby potrzebowaliduzo ludzi do pracy,siedzialam 11 dni BEZ pracy i bez niczego,to banda jjjeeeeebanyych oszustow,codziennie mowia jutro bedzie praca ja siedzialam w domu a kazdego dnia przyjezdzali nowi ludzie do pracy... masakra!!! malo tego te jeeebaaanneee >>>cenzura<<< licza na to ze kazzzda polka da mu duuupy porazka. kazdego dnia przylazil na chate oblesny stary turas i robil glupie podchody na szczescie bylam tam z kolezaka a jak uslyszalam od niego ze bedzie dupa bedzie praca,spakowalam sie i ucieklam,nikomu nie zycze takich przezyc dziewczyny omijajcie ta firme z daleka!!!!! |
|
|
|
|
aaniaab
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 9:50 pm PILNE w sprawie ConAct
|
|
|
Witam
Poszukuje osób oszukanych przez ConAct. PILNE. Proszę pisać na gg 6497772. |
Ostatnio zmieniony przez aaniaab Wto Sie 14, 2012 9:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|