Pytam Was o firme KapmaWerkt, maja wiele ofert teraz. Czy ktos z Was pracowal z nimi ?
Wlasnie chcialam sprawdzic bo widzialam na forum watek z zapytaniem o nich i zniknal, nie wiem czemu... Ja na razie wiem o pani Kasi z biura we vries, ze nie oddzwania w ustalonym przez sama siebie terminie...
_________________ ann
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Kwi 20, 2010 3:04 pm, w całości zmieniany 2 razy
"I'm starting at the end in the synthestereo, candy covered kisses making my lips glow
97 lies, what we don't know
Down from the top now, take your time, let's go"
dziekuje suska, ale mialam na mysli bardzo swiezy watek...byl i sie zmyl a go obserwowalam bo wyslalam do nich papiery i bylam ciekawa wypowiedzi.
Ponad rok czasu od tamtej informacji i wiele moglo sie zmienic.... moja znajoma pracuje w biurze do ktorego zrazony byl ktos z jej rodziny, ale to bylo 2 lata temu i sie pozmienialo tam na dobre... jak widac dla chcacego nic trudnego