Otwarty przez: m4rcin Sob Maj 01, 2010 10:13 am |
ubezpieczenie od smierci nienarodzonego dziecka.... |
Autor |
Wiadomość |
Rauf
Gaduła
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 172 Skąd: Netherlands
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 11:30 am
|
|
|
m4rcin, ja obstawiam na polozna, po tym jak sie zapisalam do poloznej tez odbieralam tel z firm oferujacych rozne roznosci, mieli nawet takie informacje ze jestem w ciazy z 2 dzieckiem. Niejest to fair ze tak sobie udostepniaja twoj plik innym osobom bardzo mi sie to niepodoba. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 12:09 pm
|
|
|
W kamzorgu na formularzach jest napisane ile dzieci masz. Wiec zostaja dwie opcje.
- kamzorg
- polozne |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Rauf
Gaduła
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 172 Skąd: Netherlands
|
Wysłany: Sob Maj 01, 2010 9:23 pm
|
|
|
Ja mialam kraamzorg bardzo pozno zalatwiony a oferty zaczely sie jakies 2 tyg od zapisania sie do poloznej wiec dlatego mysle ze te przecieki danych wychodza od poloznej |
|
|
|
|
jedrzej2225
Mega gaduła
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 1147 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 10:29 am
|
|
|
Marcin nie wiesz dokładnie kto udostepnił ale powinienes wiedzieć dlczego.Kasa to jest powód.Dane o potencjalnych klientach to towar jak kazdy inny więc myślę że położna lub ubezpieczenie po prostu ma z tego prowizję i dostarcza potencjalnych klientów.Wolny rynek (bez zadnych skrupułów) |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 6:28 pm
|
|
|
jedrzej2225 napisał/a: | Marcin nie wiesz dokładnie kto udostepnił ale powinienes wiedzieć dlczego.Kasa to jest powód.Dane o potencjalnych klientach to towar jak kazdy inny więc myślę że położna lub ubezpieczenie po prostu ma z tego prowizję i dostarcza potencjalnych klientów.Wolny rynek (bez zadnych skrupułów) |
Oczywiscie, ze wiem dlaczego dzwonia.
Ja chce sie dowiedziec kto udostepnil dane mojej zony. I jak ktos nastepny zadzwoni to nieomieszkam sie zapytac kto te informacje udostepnil.
Zastanawiam sie, czy nie robila to hmm przychodnia/firma w ktorej robilismy badania USG |
Ostatnio zmieniony przez m4rcin Nie Maj 02, 2010 6:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 6:32 pm
|
|
|
suska napisał/a: | A nie ma tu mowy o jakiejs ochronie danych osobowych? Czy kazdy sobie tak moze szachtac naszymi danymi? |
wlasnie tez mnie to dziwi... az pogadam z kolegami w pracy jak to wyglda
suska napisał/a: | Btw. Gratulacje m4rcin |
dziekuje |
|
|
|
|
pani_puchatkowa
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 08 Lut 2009 Posty: 355
|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 6:23 am
|
|
|
Nie zamawialiście może takie powitalnego pakietu dla ciężarnych, nie wiem czy coś takiego istnieje, ale ja zamówiłam trouwbox i zaczęły do mnie wydzwaniać firmy z ofertami związanymi ze ślubem. Żeby dostać trouwbox musiałam podać numer tel i e-mail. W sklepach często ciężarne dostają jakieś ''pakiety próbne'' dla maluszków w zamian za podanie adresu e-mail i/lub numeru telefonu. Możliwe ze stad ten wyciek danych. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 8:22 am
|
|
|
Zamawialismy (o tym pisalem) ale tam zona podawala swoj numer telefonu, a oni maja skas moj sluzbowy (ktory jest podany m.in w moim i jej CZ jako kontaktowy i chyba u poloznych) |
|
|
|
|
|