Wysłany: Wto Maj 04, 2010 8:55 pm Przedłużanie włosów
Hej
Taki temacik: przedłużanie włosów!!! Co o tym myślicie? Mamy wiosnę, zbliża się lato... fajnie by było mieć piękne , długie włosy.... ale o swoich naturalnych to mogę tylko pomarzyć. Rosną tak wolno .... że nie wiem ile bym musiała czekać na efekt długich włosów. Może któraś z Was jest już obyta w tym temacie i mogła by coś poradzić? Jaka metoda? Za ile i gdzie?
Haga i okolice
Co ja mysle? Mysle, ze Polki zaczynaja swoje naturalne piekno na chama zastepowac plastikiem. I to nic wspolnego z pieknem nie ma. Nie rozumiem tego...
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 247 Skąd: z domu
Wysłany: Śro Maj 05, 2010 12:17 pm
Dobrze przedluzone wlosy wygladaja rewelacyjnie, ale trzeba w to zainwestowac.
Tak sie sklada, ze znam kilka panien z doczepianymi kudlami i raczej plastik to nie jest.
Jak ktos nie posiada bujnej czupryny to jestem jak najbardziej za.
Cale szczescie mam troche wlosa na glowie i zabiegi mi nie potrzebne suska, dziewczyny od zawsze lubia tuning, nie tylko Polki
_________________ Racja jest jak dupa, kazdy ma swoja...
suska, jaki znowu plastik? Z twojej fotki wynika że masz długie , ładne włosy więc przedłużanie nie dla Ciebie. A co z dziewczynami których natura nie obdarzyła pięknymi włosami? tylko trzema włoskami które nie chcą ani rosnąć ani się układać? Po za tym nie ma w tym żadnego plastiku, włosy są w 100% naturalne... a jaki efekt, nawet nie będziesz wiedziała że dana osoba ma przedłużone. Widziałam u kumpeli , naprawdę supcio efekt. Chyba się zdecyduję ...