NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czym z Hagi do Eindhoven?
Autor Wiadomość
Blondyna89 
Poczatkujacy
:):)

Wysłany: Nie Lut 01, 2009 11:43 pm   Czym z Hagi do Eindhoven?

Mam takie pytanie. Planuje lot na święta z Eindhoven do Katowic, tylko jak dostać sie z Hagi na lotnisko? jakiś pociąg, autobus? Może ktoś sie orientuje?:) Dzięki z góry i pozdrawiam

Coccolinco 
Super gaduła

Wysłany: Nie Lut 01, 2009 11:54 pm   

zobacz na www.9292ov.nl :)

sushi 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lut 02, 2009 12:10 am   Re: Czym z Hagi do Eindhoven?

Blondyna89 napisał/a:
Mam takie pytanie. Planuje lot na święta z Eindhoven do Katowic, tylko jak dostać sie z Hagi na lotnisko? jakiś pociąg, autobus? Może ktoś sie orientuje?:) Dzięki z góry i pozdrawiam

Kiedy dokładnie przed świętami lecisz ? Ja również przed świętami śmigam samolotem . Podjedź pociągiem z Hagi do Eindhoven to chyba najlepsze rozwiązanie .

Blondyna89 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lut 02, 2009 9:29 am   

Sushi- narazie orientuje sie co jak... Bo jeśli okaże sie, że dojazd do Eid. nie jest dobry, może jednak pojade autobusem z Hagi tylko to straszn marnowanie czasu, tyle godzin jazdy..:/
A Ty kiedy lecisz?;> ile bilet Cie kosztował? i czy przez internet rezerwowałeś? :)

Agattka 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Lut 02, 2009 9:56 am   

pociagiem...

78685 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lut 02, 2009 11:04 am   

z hagi hs badz central station zabierasz pociag do eindhoven centraal bilet kosztuje ok 19 euro w jedna strone, jedziesz 1.5 godz, kiedy wysiadziesz na centralnym wychodzisz z dworca i na przeciwko masz 2 przystanki z ktorych odjezdza autobus 401 na lotnisko pisze na nim airport, jesli masz stripen karte to musisz skasowac 4 liczac od poczatku, albo bilet mozesz kupic u kierowcy, i tak autobus zawozi cie po ok 20 min pod samo lotnisko. pociagi i autobusy sa tak ustawione ze trzeba sie raczej streszczac przemieszczaac sie z jednego do drugiego.rozklad jazdy pociagu znajdziesz na www.ns.nl a autobus sprawdz na www.9292ov.nl pozdrawiam i zycze powodzenia

sushi 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lut 02, 2009 8:04 pm   

Blondyna89 napisał/a:
Sushi- narazie orientuje sie co jak... Bo jeśli okaże sie, że dojazd do Eid. nie jest dobry, może jednak pojade autobusem z Hagi tylko to straszn marnowanie czasu, tyle godzin jazdy..:/
A Ty kiedy lecisz?;> ile bilet Cie kosztował? i czy przez internet rezerwowałeś? :)

Otóż wygląda to z rezerwacjami tak :
Wtorek : 7 kwietnie cena 29,99
czwartek: 9kwietnia cena 49,99
sobota:11 kwietnia cena 49,99 wszystkie wyloty o 13:10 na lotnisku musisz zameldować się jakiejś półtorej godziny wcześniej .
Jeśli o mnie chodzi przeważnie rezerwuję bilety przez internet , teraz również prawdopodobnie tak będzie , jeśli zdecyduję się na lot . Powiedz gdzie konkretnie na ten dolny Śląsk uderzasz ? Ja jeśli nie zdecyduję się na lot jadę własnym autem(chodź również meczy mnie ten czas ) również na dolny Śląsk ...?

Blondyna89 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 03, 2009 7:18 pm   

to w jedną strone, tak? [cena]
ja tak dokładnie to do małopolski...;)

sushi 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lut 03, 2009 8:12 pm   

Blondyna89 napisał/a:
to w jedną strone, tak? [cena]
ja tak dokładnie to do małopolski...;)

Tak to ceny w jedną stronę .

Kareta 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Maj 08, 2010 10:42 am   

Cześć, w lipcu zamierzam sobie zrobić wycieczkę Gdańsk - Haga. Samolotem z Gdańska do Einhoven, a później pociągiem do Hagi. Pociąg i Samolot sobie znalazłem jednak jest jakiś rozkład tamtejszych autobusów? Do tego jak często jeżdżą i jakie są ich ceny. Chodzi o autobus tylko w Eindhoven - w Hadze sobie poradzę ; )

Aha odświeżyłem temat ponieważ uważam, że nie ma sensu tworzyć nowego jeśli ten w google jest wysoko ; ) Jeśli źle robie to proszę poinformujcie mnie na pw gdzie założyć temat.
Ostatnio zmieniony przez Kareta Sob Maj 08, 2010 10:42 am, w całości zmieniany 1 raz  

duYster 
Super gaduła
Uwaga Baba!

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 12:02 pm   

Z lotniska Eindhoven jezdzi co 10 min autobus na dworzec glowny. Linia 401. Kosztuje cos 3 czy 4 €
http://www.9292ov.nl/
http://journeyplanner.9292.nl/ (jest wersja ang)

opgezwolle 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Maj 08, 2010 12:37 pm   

Bilet na autobus kosztuje dokladnie 3 euro jezdza co chwile takze luz i mozesz sobie na tym bilecie jezdzic w obie strony przez 3 godziny (ja czasami wracam po 6g. i tak za darmo) jesli chodzi o pociag to niema napinki zeby biegac po peronach masz tylko jedna przesiadke w Utrechcie gdzie co 20 minut jedzie intercity do Den Haag

amareya 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 4:43 pm   

Witam. Mam prośbę ... czytałam temat i jest tu kilka informacji które mnie bardzo interesują, ale chciałabym je wszystkie zebrać i prosiłabym, żeby ktoś napisał mi dokładnie krok po kroku jak i za ile dostać się z Eindhoven do Hagi.
Około 17.06 muszę znaleźć się w Hadze ... planuję lot do Eindhoven (przy okazji może ktoś zna łatwiejszy sposób żeby się dostać do Hagi z okolic Katowic nie płacąc wielkich pieniędzy) i pociąg do Hagi.

Proszę o to żeby ktoś napisał czym, jak, gdzie pójść, ile to trwa i przede wszystkim ile będzie mnie (dokładniej nas - 5 osób) kosztować podróż z Eindhoven do Hagi.

Za odpowiedź będę bardzo wdzięczna, jadę tam pierwszy raz i po prostu chciałabym być pewna, że dotrę do Hagi bez większych problemów.

opgezwolle 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:36 pm   

amareya przeciez tu naprawde wszystko juz jest napisane , niewiem jaki ci to prosciej przedstawic, wysiadasz na airport eindhoven pod wejscie podjezdza autobus 401 za 3 euro (jak jedziecie w 5 to popros o grupowy) u kierowcy jedziecie na ns station pociag kosztuje 20 euro (pewnie tez jest grupowy tanszy ale niewiem ) przesiadasz sie w utrechcie wszystko jest napisane na tablicach wiec peron znajdziesz a jak nie znajdziesz to za 20 minut bedzie nastepny intercity podroz trwa 1,5 godziny i jestes na miejscu powodzenia met vriendelijke groet :020:

Anitta 
Poczatkujacy
początkujący

Wysłany: Pią Lut 11, 2011 2:30 pm   Opłata

Witam, mam pytanie czy cena biletu z Eindhoven do Hagi obowiązuje też przesiadkę? Tzn czy jest to jeden bilet ( z przesiadką) czy dwa osobne, z Eindhoven d Ultrechtu i drugi z Ultrechtu do Hagi?
Czekam na odpowiedz i z góry dziękuje,

Odpowiedz do tematu