skradziona karta |
Autor |
Wiadomość |
kopernik25
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 2:01 pm skradziona karta
|
|
|
proszę o pomoc.skradziono mi w polsce karte banku ing/betaalpas/.konto zakładałem jeszcze w postbanku w 2008.podobno istnieje formularz który można ściągnać z internetu,wypełnić,wysłąć i po 5-ciu dniach dostaje sie nową karte.pytanie skąd ten formularz.sprawa bardzo pilna.Z GÓRY DZIEKI ZA POMOC. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Maj 11, 2010 2:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 5:11 pm
|
|
|
jak zglosisz telefonicznie w banku (teraz to jest ING bank ) to automatyznie ci ja zablokuja i przysla nowa. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Wto Maj 11, 2010 5:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kopernik25
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 5:31 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | jak zglosisz telefonicznie w banku (teraz to jest ING bank ) to automatyznie ci ja zablokuja i przysla nowa. | a czy jest polski serwis w ing i ewentualnie jaki jest numer z polski.dzięki |
|
|
|
|
bamboleo77
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 6:03 pm
|
|
|
Witam
Na stronie ING NL są numery kontaktowe nIESTETY OBŁUGA TYLKO W JĘZYKU ANGIELSKIM nie ma problemu z blokadą i wymiana na nowa koszt to 7.5 euro pod warunkiem że masz adres do korespondencji w Polsce Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez bamboleo77 Wto Maj 11, 2010 6:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kopernik25
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 7:54 pm
|
|
|
kopernik25 napisał/a: | baileys napisał/a: | jak zglosisz telefonicznie w banku (teraz to jest ING bank ) to automatyznie ci ja zablokuja i przysla nowa. | a czy jest polski serwis w ing i ewentualnie jaki jest numer z polski.dzięki | podobno można też załatwić tą sprawe za pomocą formularza który można ściągnąć ze strony ing.się go wypełnia odsyła i za pięć dni przysyłają kate,ale ni cholery nie mogę go znależć |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 7:57 pm
|
|
|
kopernik25 napisał/a: | baileys napisał/a:
jak zglosisz telefonicznie w banku (teraz to jest ING bank ) to automatyznie ci ja zablokuja i przysla nowa.
a czy jest polski serwis w ing i ewentualnie jaki jest numer z polski.dzięki |
polski serwis... dobre....
mam nadzieje ze Ci nikt z karty nic nie sciagnal... powodzenia, moze popros kogos zeby Ci pomogl zadzwonic i sie dowiedziec co i jak....
pozdrawiam! |
|
|
|
|
|