Przesunięty przez: Gochna H Czw Maj 13, 2010 7:40 am |
Fryzjer dla pieska |
Autor |
Wiadomość |
misiaM
Poczatkujacy misia
|
Wysłany: Śro Maj 12, 2010 8:55 pm Fryzjer dla pieska
|
|
|
Witam,
Czy ktos orientuje sie gdzie w Dordrechcie lub w Rotterdamie znajde fryzjera dla mojego pieska? ile mniej wiecej to kosztuje? |
_________________ misia |
|
|
|
|
Illumini
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 7:26 am
|
|
|
Fryzjera dla psow nie widzalem, ale wiem gdzie jest solarium,spa,masaze i ostatni krzyk mody tipsy dla psa:) |
|
|
|
|
iwona_
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 7:41 am fryzjer
|
|
|
ja moge ci powiedziec gdzie chodze w schiedamie, obok rotterdamu, za swojego yorka place 40 eur, jesli nie interesuje cie schiedam, to wpisz w google trimsalon dordrecht... a ja swoja bardzo polecam, place 40 ale mam wszystko, kapiel, paznokcie, uszy... |
|
|
|
|
Illumini
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 8:07 am
|
|
|
Ciekawy temat:) a mozna psu dredy zrobic? |
|
|
|
|
misiaM
Poczatkujacy misia
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 9:10 am
|
|
|
Slicznie Ci dziekuje za informacje.Napewno sie wybiore. Pozdrawiam
Dodano: Czw Maj 13, 2010 10:13 am
Illumini jak chcesz to mozesz swojemu pieskowi zrobic tipsy jesli wogole go masz a jesli go nawet masz to moge sie tylko domyslac ze nie traktujesz swojego zwierzatka powaznie.a dredy sam se zrób!!! Pozdrawiam |
|
|
|
|
Illumini
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 9:26 am
|
|
|
Psa nie mam,ale gdybym mial to by sobie swietnie poradzil bez kosmetyczki. Natura wie co robi:) mam za to rybki, moze wiesz jaki tunning mozna rybkom zrobic? |
|
|
|
|
iwona_
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 10:17 am
|
|
|
chyba nie wiesz co mowisz... pies ktory mieszka w domu, i na spacery wychodzi kilka razy dziennie, nie poradzi sobie sam z paznokciami a natura tutaj nic nie zdziala.... a jesli ma dlugie wlosy tak jak moj, to o uszy tez musze ja zadbac... lepiej zebys nie miala psa..... bo nie masz zielonego pojecia o tym zwierzaku |
|
|
|
|
misiaM
Poczatkujacy misia
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 11:26 am
|
|
|
no wiesz.. mozesz doczepic swoim rybkom srube z tyłu albo mała torpede i napewno beda lepiej pływały a jak to nie podziała to poszukaj filetów z pangi a z tyłu jest instrukcja jak obsługiwac sie z nimi.
Dodano: Czw Maj 13, 2010 12:36 pm
Strzyżenie psów i trymowanie sierści pozwala utrzymać higienę i zdrowie zwierzęcia, poprawia jego samopoczucie i sprawia że w naszym domu mniej jest psiej sierści. Podczas zabiegów groomingu, fryzjer psów dba też o oczy, uszy, zęby i pazury zwierzęcia. Regularne strzyżenie psów to wyraz miłości właściciela i troski o wierzę. W przypadku wystawiania psa na wystawach, pielęgnacja psów w zakresie ich wyglądu jest konieczna.
Iwona patrzałam u mnie w Dordrechcie jest fryzjer dla psów ale niewiem czy mi dobrze obetna mojego piesia. Wydaje mi sie konieczne obciecie włoskow poniewaz widze ze pod szyjka ma wciaz mokre i tłuste. Moge prosic od Ciebie ten adres to Twojego fryzjera? Mozesz mi powiedziec jak to wyglada? Oni obcinaja jak im sie podoba pieska czy wedle moich upodoban? pozdrawiam |
|
|
|
|
iwona_
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 12:46 pm
|
|
|
ona wszystko konsultuje z toba, strzyze tak jak ty chcesz, ja zawoze tam psa na wczesniej umowiona wizyte, mowie jak chce, i zostawiam psa na 2 godz, po dwoch godz odbieram wystrzyzonego, i pachnacego psiaka... podam ci jej stronke, tam znajdziesz adres, chodze tam takze dlatego ze jest tam naprawde przyjemna atmosfera, a to stronka http://hondentrimsaloncarolinelubbers.nl/home.php pozdrawiam |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
|
|
|
|
lolka75
|
Wysłany: Pią Sty 06, 2012 2:20 pm
|
|
|
edytowane
nie umieszczaj na forum ogloszen zrób to w Serwisie Ogłoszeniowym na http://ogloszenia.niedziela.nl
[ Dodano: Sob Sty 07, 2012 11:11 am ]
dobra.... spoko... niewazne |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Sty 06, 2012 3:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|