samolotem do polski |
Autor |
Wiadomość |
Anika0
Poczatkujacy Anika0
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 12:44 pm samolotem do polski
|
|
|
hej mam dwa pytania. mieszkam 50 km od rotterdamu, szukalam z ciekawosci polaczen rotterdam-szczecin ewentualnie rotterdam-gdansk ale nic nie moze znalesc bezposredniego. Czy tu jest tak ze tylko mozna z amsterdamu do wawy najtaniej poleciec? No i bez przesiadek :/ ??
druga sprawa to ukradli mi komorke w srodku mialam karte lebary. czy jak pojde do punktu lebary i poprosze o dublikat karty to mi ja wydadza? W jak ostatnio w polsce i zniszcyla mi sie karta ery to wydano mi bez problemy dublikat a tez mialam na telefon na karte
pozdrawiam wszytskich nudzacych sie w ten wolny dzien |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Mar 15, 2013 12:42 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ainka
Super gaduła Princess of the Sun

Pomogła: 4 razy Wiek: 40 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 239 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 12:48 pm
|
|
|
Tanie linie tylko z Eindhoven. Obecnie takze do Wawy. Zobacz w innych tematch. |
_________________ ...And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face...
|
|
|
|
|
Anika0
Poczatkujacy Anika0
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 12:54 pm odp
|
|
|
szukalam i nic nie znalazlam |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 1:09 pm
|
|
|
www.wizzair.com
A karte powinni ci wydać. ( oczywisćie za odpowiednią opłatą) |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 5:24 pm
|
|
|
Samoloty do PL tylko z Amsterdamu Schiphol(Warszawa) i Eindhoven(Krakow/Katowice). Lebara nie ma punktow obslugi klienta ale zapytaj tam gdzie zobaczysz ich naklejke. |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 5:31 pm
|
|
|
stroopwafel napisał/a: | Eindhoven(Krakow/Katowice) |
Juz dawno nie. Teraz rowniez Wroclaw, Warszawa, Gdansk. |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 7:21 pm
|
|
|
sa jeszcze loty z weeze (niemcy) zaraz za nijmegen i dortmundu (kawalek dalej w niemczech)
szczerze to eindhoven nie polecam, strasznie drogo sie zrobilo tam, oplaty lotniskowe, parking, taniej jest latac z niemiec jak ktos musi dojechac do lotniska.... szczegolnie autem...
ostatnio sobie policzylem, dojazd, parking, koszt pagazu nadanego... i wybralem KLM z Schiphol... ot i tanie linie |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 7:32 pm
|
|
|
:O ja lecialam w kwietniu za 50 euro w 2 strony. Wiec nie wiem jak Ty to sprawdzasz. |
|
|
|
|
LeGolasik

|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 8:51 pm
|
|
|
guust napisał/a: | sa jeszcze loty z weeze (niemcy) zaraz za nijmegen i dortmundu (kawalek dalej w niemczech)
szczerze to eindhoven nie polecam, strasznie drogo sie zrobilo tam, oplaty lotniskowe, parking, taniej jest latac z niemiec jak ktos musi dojechac do lotniska.... szczegolnie autem...
ostatnio sobie policzylem, dojazd, parking, koszt pagazu nadanego... i wybralem KLM z Schiphol... ot i tanie linie |
Eindhoven drogi? W porównaniu do Schiphol - bardzo tani.
Ja lecę w czerwcu do PL i za bilet w dwie strony płacę 20 E. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 8:56 pm
|
|
|
suska, LeGolasik,
szkoda ze nie czytacie ze zrozumieniem...
napisalem....
"ostatnio sobie policzylem, dojazd, parking, koszt bagazu nadanego... i wybralem KLM z Schiphol... ot i tanie linie"
zgadzam sie ze mozna znalezc polaczenie bardzo tanie, ale jak chce sie leciec w dany dzien wieczorem i sobie policzycie wszystkie te koszty to taniej wychodza regularne linie, bo ja sobie cenie bardziej dzien wolnego spedzonego z rodzina niz na lotnisku - wiekszosc lotow w srodku dnia ze caly dzien trzeba urlop brac....
pozatym parking jest drogi, dojazd, bagaz nadany, kilogramy... itd... czekam kiedy za kible i powietrze bede pobierac oplaty, mimo to tez czasem sie nimi tlucze, ale szalu cenowego w wiekszosci wypadkow nie ma |
|
|
|
|
Ainka
Super gaduła Princess of the Sun

Pomogła: 4 razy Wiek: 40 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 239 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 11:05 am
|
|
|
Nie narzekaj, bo bagaz 15 euro za 32 kg. czesto wiecej niz w regularnych liniach.
Ja np. do Eindhoven mam pol drogi co do Amsterdamu. I jak mam zaplacic 70 euro w obie strony a 200 to sorry, ale nawet z dojazdem do Eindhoven wychodzi mi taniej. Sprawdzalam kilka razy ceny polaczen LOTu czy KLM. Po prostu mnie nie stac. |
_________________ ...And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face...
|
|
|
|
|
Dirty
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 11:38 am
|
|
|
Czy mogę prosić o link do strony internetowej aby zabukować bilety z Eindhoven do Warszawy ? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 11:54 am
|
|
|
http://www.wizzair.com |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
siula
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 16 Sty 2009 Posty: 53
|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 6:37 pm
|
|
|
Ja wczoraj rezerwowalam na wizzair na sobote za tydzien,lecimy w dwie osoby z Eindhoven do Warszawy,za bilety w dwie strony zaplacialam 170e.Uwazam,ze to tanio! |
|
|
|
|
LeGolasik

|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 8:36 pm
|
|
|
Ainka napisał/a: | Nie narzekaj, bo bagaz 15 euro za 32 kg. czesto wiecej niz w regularnych liniach.
Ja np. do Eindhoven mam pol drogi co do Amsterdamu. I jak mam zaplacic 70 euro w obie strony a 200 to sorry, ale nawet z dojazdem do Eindhoven wychodzi mi taniej. Sprawdzalam kilka razy ceny polaczen LOTu czy KLM. Po prostu mnie nie stac. |
Ja mieszkam za Amsterdamem i również wybieram WizzAir.I również wychodzi mnie to taniej niż bilet LOT-em czy KLM-em. |
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|