NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
EuroJob z Osna Chrobrego 8 ktos ma jakies doswiadczenia ?
Autor Wiadomość
a.chlopak 
Poczatkujacy
a.chlopak

Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 11:53 pm   EuroJob z Osna Chrobrego 8 ktos ma jakies doswiadczenia ?

Witam, dostalem oferte pracy z firmy Euro Job 25 z Osna.. ktos cos o niej slyszal, jakies wlasne opinie ?
dzieki
Ostatnio zmieniony przez a.chlopak Wto Kwi 27, 2010 11:54 pm, w całości zmieniany 1 raz  

karinakiki 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Śro Kwi 28, 2010 3:17 pm   

Ja pracowalam przez niecaly rok. Troche sie zawiodlam na jakosci komunikacji miedzy biurem i pracownikiem, orolnie kasa zawsze byla co 2 tygodnie, teraz nie wiem jak jest. Warunki mieszkaniowe ja mialam ok, ale nie placili wtedy wakacyjnego i staram sie o jego wyplacenie, ale nie wiem czy cos sie tam zmienilo , czy nie. Ja na tamte czasy(3 lata temu) bylam w sumie zadowolona. Moje kolezanki troche "bawily sie" w jakies kablowanie i takie tam, wiec bylo klotliwie, ale jak to baby. :)

a.chlopak 
Poczatkujacy
a.chlopak

Wysłany: Śro Kwi 28, 2010 8:23 pm   

Ok, dzieki, moze ktos ma nowsze informacje... ja mam poztywne informacje od znajomego ktory tam jest od 2 miesiecy ale chetenie uslysze inne opinie... ciekawi minie tez to czy EuroJob 25 z Osna to to samo co Euro Job ze Zlotowa
xx

karinakiki 
Gaduła

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 8:10 am   

Tak Osno a Zlotow, to prawie to samo .Inne biura koordynujace w Polsce, ale jedno w Holandii.

jagodzianka
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Lip 04, 2012 12:29 pm   eurojob

Witam Pracowałam przez kilka miesięcy w Holandii przez biuro Eurojob Nie polecam Strasznie oszukują i można trafić na obozy pracy gdzie się ciągnie od 6 rano do 20 albo i później i tak przez cały tydzień i sobota z 8 godzin i człowiek zajechany I jeszcze nocki na innej firmie. koszmar Albo słynne plastiki gdzie pracuje się w upale i do tego nie chcą dać przerwy i o nią musisz walczyć Łamią prawa pracownika gdzie się da Nie ma co liczyć na wakacyjne a i wypłaty są ci miesiąc a pierwsza po 7 tygodniach porażka Ciągle płacą kary za jakieś łamanie prawa ale sprowadzają nowych pracowników i interes się kręci Najlepsze że cie tu ściągną do pracy na 1000000% do Jabila a nigdy tam nawet nie trafisz i albo siedzisz bez pracy na domku albo do domu

Odpowiedz do tematu