Naszywki i prasowanki na ubrania |
Autor |
Wiadomość |
mroweczka
Gaduła
Pomogła: 2 razy Wiek: 38 Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 192 Skąd: Loenen aan de Vecht
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 1:21 pm Naszywki i prasowanki na ubrania
|
|
|
Podczas sprzatania zniczylam nowe spodnie (zachlapalam je srodkiem do czyszczenia toalet w wyniku czego powstalo pare bialych / odplamionych kropek)
Wpadlam na pomysl zeby je troche urozmaicic i zrobic je bardziej fikusne , bo szkoda mi je wyrzucic. Czy orientuje sie ktos gdzie moge dostac prasowanki lub naszywki na ubrania? Roznego rodzaju i wymiarow?
Pozdr. |
_________________ You can't stop me
You can't break me
You can't reach me
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me! |
|
|
|
|
O.L.A.
Poczatkujacy Huliganjetta
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 17 Cze 2008 Posty: 33 Skąd: Gipsy part of town
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 8:33 pm
|
|
|
Pasmanterię tego typu można znaleźć w sklepie z tkaninami. Mój ulubiony to Schroder Mode Stoffen w Hadze (w Rotterdamie też jest).
W Hilversum na szybko znalazłam taki sklep http://www.dc-fournituren-hobby.nl/hilversum.asp
Druga sprawa,że w większości to naszywki dziecięce, ale czasem się coś trafi, zależy kto co lubi.
Jest jeszcze obwoźny targ z tkaninami/pasmanterią/skórą (tu mogłabym umrzeć;) , który co wiosnę/jesień sobie kursuje w każdy weekend do innego miasta. rozkład tu -> http://www.stoffenbeurs.nl/Agenda/
powodzenia |
|
|
|
|
mroweczka
Gaduła
Pomogła: 2 razy Wiek: 38 Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 192 Skąd: Loenen aan de Vecht
|
Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:35 pm
|
|
|
Dzieki za info.
Sklep , ktorego stronke podalas, odwiedzalam juz pare razy, wiec napewno sie po raz kolejny rozejrze. |
_________________ You can't stop me
You can't break me
You can't reach me
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me! |
|
|
|
|
jawitta
Gaduła jawitta
Pomogła: 4 razy Wiek: 43 Dołączyła: 12 Maj 2008 Posty: 103
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 1:15 am
|
|
|
mroweczka, za przejazdem kolejowym obok stacji jest sklep typu pasmanteria i nie tylko.Kobieta chce sklep powiększyć więc teraz jest totalna wyprzedaż |
_________________ "Korzystaj z każdego dnia , nie pytaj o to, co jutro przyniesie " |
|
|
|
|
|