NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Internet bezprzewodowy
Autor Wiadomość
bati3 
Gaduła

Wysłany: Nie Gru 27, 2009 11:41 am   

Mariusz_Poz napisał/a:
Administrator2 napisał/a:

Vodafone - cennik PREPAID (zwany "Zorgeloos Internet BloX") opłat za dostęp do internetu Z TELEFONU KOMÓRKOWEGO jest na stronie
http://www.vodafone.nl/pr...geloosinternet/

Koszt €9,50 na 30 dni

Nie można używać do rozmów typu VoiP. Również nie można używać jako modem do komputera (Bij Zorgeloos Internet is het niet toegestaan je mobiele telefoon te gebruiken voor VoIP en SMSoIP. Of als modem voor laptop/PC).

Ja w drugiej połowie listopada wykupiłem internet blox wysyłając smsa pod nr 4000 i przez miesiąc surfowałem ile chciałem robiąc z tel kom modem. Po 30 dniach pakiet wygasł i kupiłem następny który wygasł już po 3-4 dniach chociaż też tylko strony www przeglądałem i z gg korzystałem. Nie wiem czemu tak się stało ale coś w tym musi być

[ Dodano: Pią Gru 25, 2009 6:46 pm ]
Może ktoś polecić jakieś połączenie internetowe do laptopa? Chodzi mi o takie które można załatwić "od ręki" nie mając tutaj zameldowania. Nie szukam też takiego na którego aktywację/przysłanie startera będę czekać 3-4 tygodnie. Chodzi mi po prostu o to, że pójdę do dealera i kupię i mam. I najlepiej gdybym nie musiał w tym celu specjalnie zakładać konta w holenderskim banku bo mam tylko w PL

z góry fenks za answers :)

do laptopa bez meldunku i innych papierow to tylko t-mobile internet pre paid stick np w t for telecom

Opel 
Poczatkujacy
Opel

Wysłany: Pią Maj 21, 2010 9:46 pm   

Witam,
Czy moze sie orientujecie ktory internet bylby na dzien dzisiejszy najlepszy ktory jest najtanszy, mysle ze pre-paid za drogo wychodzi , sadze ze cos z bezprzewodowych np na rok umowy. Chodzi mi o dostep do internetu nie bedac zameldowanym ani nie bedac dluzej tu niz 7 miesiecy a ze nie ma innej opcji niz na rok to i tak musze ja przyjac wyjscia nie mam , najwyzej komus ze znajomych zostawie, czy jest cos takiego jak czytalem niektore firmy oferuja miesiac za darmo po czym mozna oddac w celu sprawdzenia efektywnosci sprzetu.
Czekam na wasze opinie.

mrozna 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 22, 2010 7:57 pm   

Witam. Niedawno zakupilam internet prepaid z vodafone. Wykorzystalam te 400 mb w 2 tyg. Wczoraj kupilam doladawanie za 30 euro. Liczników programie wogle mi nie zresetowala i ok 3 h przegladaniu stron( wg starego licznika ok 30 mb poszło mi ) zablokowali mi go i zostało mi 16 cent. Wiec dzisiaj kupiłam doładowanie za 20 euro, licznika pozostały nie zresetowane.

Odpowiedz do tematu