NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Poszukuję biur pracy dla par
Autor Wiadomość
monk 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Cze 01, 2010 3:59 pm   Poszukuję biur pracy dla par

Są pojedyncze oferty na sieci ale wolałbym się skoncentrować nad biurami specjalizującymi się w pośrednictwie pracy dla par. Możecie coś polecić?

Zdaję sobie sprawę że jak ktos ma coś dobrego to chciałby to zachować dla siebie. Dlatego nie proszę nikogo o załatwianie roboty tylko o podanie kilku linków lub nawet nazw takich biur. Postaram się coś zorganizować we własnym zakresie.

Przyznam że mam dość pracy w Polsce i tęskno mi do Holandii, a kobieta nie chce mnie puścić samego ;)

Pozdrawiam

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 4:03 pm   

A musicie koniecznie pracowac razem? Nie dosc ze caly dzien w domu razem to jeszcze w pracy?

monk 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Cze 01, 2010 4:35 pm   

Pracować nie ale mieszkać tak, w tym momencie biorąc pod uwagę że jestem w Polsce cięzko mi coś zorganizować dla obojga ;)

Znajomy tak złapał robotę, pracowali osobno ale mieszkali razem zatrudnieni przez jedno biuro. I w sumie o coś takiego by mi chodziło :)

andar 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Cze 02, 2010 5:27 pm   

mi się wydaje że to nie od biura zależy ale od ludzi którzy tam siedzą i od tego czy akurat praca dla dwojga się znajdzie w tym samym czasie i czy biuro gwarantuje zakwaterowanie. Możesz zgłaszając się do biura zaznaczyc że chcesz przyjechać z dziewczyną i z nią mieszkać i tylko pod takim warunkiem podejmiesz pracę. Pewnie dłużej poczekacie, ale w końcu się uda.

MECENASEX 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Cze 06, 2010 12:30 pm   

http://www.ottopraca.pl/ ja z dziewczyna prawie 3 lata pracuje rzez ta agencje , na brak pracy nie nazekamy i jak narazie jest ok

dex6969 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 08, 2011 7:02 pm   

znacie może jeszcze jakies ?? bo podobno to całe "OTTO" ma straszną opinie ....

redtayfun 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lip 09, 2011 2:44 am   

andar napisał/a:
...Możesz zgłaszając się do biura zaznaczyc że chcesz przyjechać z dziewczyną i z nią mieszkać i tylko pod takim warunkiem podejmiesz pracę. Pewnie dłużej poczekacie, ale w końcu się uda.

Ja właśnie w ten sposób szukam, zaznaczając właśnie że interesuje mnie tylko wspólne mieszkanie z dziewczyną, i jak na razie zarejestrowałem sie w kilku biurach, i kiedy bym nie dzwonił pytać wciąż słyszę jak mantrę " na razie nic nie mamy dla par, proszę dzwonić w przyszłym tyg." i już mnie szczerze mówiąc coś strzela.... wrr.. chyba trzeba będzie pomyśleć o innej formie.. i przynajmniej jedno z nas pojedzie..
W dodatku co nowy wątek na forum czytam, to dowiaduję się że nie tylko biura w których aplikowałem dają takie odpowiedzi, ale też oddziały z innych miast, czy też inne firmy.. więc myślę że coś może jednak jest na rzecz i nie mają ofert dla par...

pelikan 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lip 10, 2011 10:17 am   

Flexible Human Service chętnie biorą pary

worst 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Lip 10, 2011 11:13 am   

suska napisał/a:
A musicie koniecznie pracowac razem? Nie dosc ze caly dzien w domu razem to jeszcze w pracy?

A coś w tym złego, że tak zapytam z nienacka?

brbrw 
Poczatkujacy
brbrw

Wysłany: Pon Lip 11, 2011 8:22 am   

chyba wazniejsze ze przynajmniej jedno z was bedzie miec prace.. praca w Holandii to nie koncert zyczen!
Ostatnio zmieniony przez brbrw Pon Lip 11, 2011 8:29 am, w całości zmieniany 1 raz  

gosia1234 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 12, 2011 12:34 am   

Z wlasnych obserwacji moge powiedziec,ze duzo latwiej jest wyjechac samemu a po jakims czasie sciągnąć drugą osobe.
Biura ,ktore zaklinają sie ze nie mają i nie zalatwiają pracy dla par bo same z nimi problemy jesli juz pracuje jedna osoba ,wystarczy czasem dobrze zagadac i znajduje sie praca dla drugiej osoby.
No i nie ma chyba biur ,ktore "specjalizują" sie w pracy dla par.

Odpowiedz do tematu