hej mam pytanie dzis bylem akurat w jumbo i przy zaplacie pani w kasie zapytala mnie czy chce kupic znaczki a ze zrobilem zakupy za 19e to otrzymalem 19znaczkow po 0.10c kazdy i moje pytanie brzmi czy z takimi znaczkami mozna np wyslac kartke czy tez list do polski czy te znaczki sa w jakims innym celu?? Ja jestem zielony wiec moze ktos sie orientuje w temacie dodam tylko ze na tych znaczkach jst jakis slon i pisze jumbo wiec ta sie zastanawiam bo dziwny troche ten znaczek w porownaniu do naszych a listu nigdy stad nie wysylalem bo jestem tu niedglugo pozdraiwam wszystkich
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 2:41 pm
to nie sa znaczki na listy to sa znaczki ktore sie zbiera wklej na specjalna karte i mozna cos za to wybrac u nich lub osprzedac przy zakupach. Pelna karta jest 2.60 euro a pelna ksiazeczka 26 €
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport