Specjalista ds zakupów owoców i warzyw w Holandii. |
Autor |
Wiadomość |
Estamos
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 6 razy Wiek: 39 Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 426 Skąd: provincie Utrecht...
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 8:54 pm Specjalista ds zakupów owoców i warzyw w Holandii.
|
|
|
Popatrzcie na link http://ogloszenia.niedziela.nl/search/advert/56315
Dla tego człowieka, znalazłem kilku sprzedawców warzyw którzy chcieli by do nich podjechać z danymi firmy jaką reprezentuję i porozmawiać o wspólnym biznesie.
Finał sprawy z tego ogłoszenia?
Koleś nie ma żadnej firmy, szuka jelanie który zrobi za niego wszystko co trzeba jeśłi chodzi o kontakt z Holendrami a potem się wypina. Pytałem go o NIP i inne dane firmy uwaga zbierał je 3 dni!!!
Moja opinia zwykły frajer, nawet nie próbować współprcy.
MI mówił, że dzięki niemu nie będę musiał więcej pracować....ha ha ha ha |
|
|
|
|
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!
Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 8:13 am
|
|
|
Fajnie ze piszesz! Ja bym sie tutaj tez dolaczyla z lista 2 osob, niestety ich oglosznia sa niewidoczne juz na niedzieli. Niech mnie tutaj zlinczuja ale prawda jest taka wspopracowalam/wspolpracuje z ludzmi z wielu krajow m.in i bialorusini i ukraincy i litwini, ale takie swinie jak podkladaja mi rodacy to sie w pale nie miesci.
Znajdz mi kogo potrzebuje i dowidzenia! Ja wspolpracuje z osobami ktore firm nie maja, ale nie przy zakupie warzyw, kwiatow itd. na szczescie po ostatniej ,,wy...ce" nauczylam sie jak wspolpracowac z RODAKAMI. |
_________________ Pomagam w miare mozliwosci |
|
|
|
|
|