petycja |
Autor |
Wiadomość |
Dobry duszek
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 10:48 pm petycja
|
|
|
Bestialskie traktowanie zwierząt , podpisz , podaj dalej , zamykanie oczu nic nie pomoże http://www.ptroa.co.il/petition/ |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 11:21 pm
|
|
|
Mam nadzieję, że to jakaś ściema, bo właśnie 3 razy obejrzałem ten filmik i za każdym razem wybuchałem płaczem Przeokrutna masakra. A myślałem ostatnio o założeniu tematu z filmami, w których zwierzęta mają bardzo ludzkie odruchy (świadomość bliskich, pozostawanie przy zmarłych swojego gatunku). Mamy w pi....du szczęścia, że urodziliśmy się ludźmi, a w dodatku należymy do tych najbogatszych 20% ludzkości. |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 11:33 pm
|
|
|
Moze troche odbiegne od glownego tematu, ale dla mnie przerazajace jest to, ze czesto reaguja bardziej emocjonalnie na cierpienie zwierzat, niz ludzi (sama tak mam wiec tego filmu nawet nie otworze, gdyby to byl flm o masakrze w Rwandzie, moze bym sie odwazyla). Dziwne zjawisko. |
Ostatnio zmieniony przez suska Wto Cze 29, 2010 11:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Dobry duszek
|
Wysłany: Śro Cze 30, 2010 10:20 am
|
|
|
Wierz mi koleżanko że należę do osób które reagują na każdą krzywdę ,jesli chodzi o ludzi to uwazam że każda przemoc jest najbardziej prymitywnym rozwiązaniem , jesli zas chodzi o zwierzęta sądze że to najwiekszym zwyrodnialstwem jest znęcać się tak nad bezbronnymi istotami które nie potrafia powiedziec co czuja.
Dziwne jest to ,że w dobie XXI wieku panuje takie bestialskie okrucieństwo !!!
czesc postu edytowana
nie powielaj tematu w SB |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Cze 30, 2010 11:07 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
mroweczka
Gaduła

Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 192 Skąd: Loenen aan de Vecht
|
Wysłany: Pią Lip 02, 2010 6:51 am
|
|
|
Nie jestem jakas wielbicielka zwierzat , ale jestem przeciwko znecaniu sie nad nimi. Maja takie samo prawo do zycia co my ludzie!
Film jest okropny, obejrzalam tylko do momentu jak zaczeli obdzierac zwierzeta zywcem Dalej sie sie odwazylam...
Oprawcy powinni poniesc kare w ten sam sposob! |
_________________ You can't stop me
You can't break me
You can't reach me
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me! |
|
|
|
|
Izula25
Poczatkujacy Być albo nie być...

Pomogła: 3 razy Wiek: 41 Dołączyła: 15 Sty 2009 Posty: 40 Skąd: polska
|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 4:39 pm
|
|
|
Najstraszliwszym zwierzęciem na świecie jest człowiek.Ja jako osoba dorosła i myśląca nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak można tak traktować jakiekolwiek zwierzęta.Mnie zawsze bardziej obchodził los zwierząt niż człowieka,bo człowiek od zawsze siał spustoszenie na świecie ,a to co oni robią jest karalne,ale w ich państwie władze nie zwracają na to uwagi.Jako pracownik i przyszły właściciel schroniska dla zwierząt ,byłam i jestem świadkiem strasznych tragedii i krzywd zwierząt,.Każdy z tych byd....powinien przejść to samo i sama osobiście bym im to zrobiła.Przepraszam że tak wybuchowo piszę ale nie jestem w stanie inaczej tego ująć.
[ Dodano: Pon Lip 05, 2010 5:04 pm ]
Wspomnę dodatkowo iż w Chinach przedstawiono projekt ustawy o obronie praw zwierząt, który zakłada, że osoba spożywająca psie lub kocie mięso lub jeśli będzie je sprzedawać, może trafić do więzienia na 15 dni. Będzie musiała zapłacić 5 tys. juanów grzywny. |
|
|
|
|
|