Młoda mama pozna inne mamy --Loenen, Weesp i okolice |
Autor |
Wiadomość |
maniszka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 4:42 pm Młoda mama pozna inne mamy --Loenen, Weesp i okolice
|
|
|
Witajcie jestem tu dopiero od 2 tygodni, choć wcześniej bywałam tylko na wakacje. Mieszkam z mężem i córeczką w Loenen to jest 10 km od Weesp i ze 12 od Hilversum jak większości doskwiera samotność i nuda. Jeśli jest ktoś kto chciałby poklikać, albo i nawet spotkać się na kawkę to bardzo chętnie. Moja córeczka ma 1,5 roku i zajmowanie nią pochłania prawie cały czas. Pozdrawiam Was serdecznie i buziaczki. |
|
|
|
|
mroweczka
Gaduła
Pomogła: 2 razy Wiek: 38 Dołączyła: 18 Cze 2007 Posty: 192 Skąd: Loenen aan de Vecht
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 5:43 pm
|
|
|
Witam..ja mieszkam jakies 10 km od Hilversum...dokladnie Bussum...tylko ze mama jeszcze nie jestem...hmmm moze kiedys...ale spotkac sie zawsze mozna Pozdrawiam |
_________________ You can't stop me
You can't break me
You can't reach me
You can't see me
You can try all you can
But you'll never defeat me! |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 9:34 am znajomosc
|
|
|
czesc ja mieszkam w Hilversum ( tez nie jestem mama )
pozdrawiam
monika |
|
|
|
|
maniszka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 9:50 am
|
|
|
cieszę się bardzo,że ktoś odpowiedział, oczywiście nie chodzi o to, ze szukam tylko mam żeby sobie o dzieciach pogadać, wręcz przeciwnie chętnie pogadam o czymś innym.
jeśli chcesz nawiazać bliższy kontajt zapraszam na priva |
|
|
|
|
pupulek
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 08, 2007 3:26 pm
|
|
|
Czesc maniszka!
Ja tez jestem mama,mam coreczke -8 miesiecy ale mieszkam w Zoetermeer. Ale samochod mam,to nie problem!!
Takze jak masz ochote pogadac ,to chetnie.
Pozdrawiam serdecznie!!! |
_________________ ''Madzia mowi'' |
|
|
|
|
|