Ja bym to zrobila na zasadzie wolnosci wyboru. Niech klientela zdecyduje, czy dane miejsce ma byc przeznaczone dla palaczy czy nie. Zakazanie palenia wszedzie rowniez nie jest do konca trafione jesli chodzi o wolnosci ;/
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 6:40 pm
sylwia_lelystad przeczytalem Twoje wypowiedzi na ten temat i przerażenie mnie ogrania jak widze niski poziom Tojego postrzegania sprawy. Dym tytoniowy śmierdzi i jest trujący(szkodliwy dla zdrowia) to oczywiste więc to TY paląc przy mnie będziesz tą ZŁĄ która bedzie mnie truć wbrew MOJEJ woli więc to TY powinnaś zostać w domu i potruć się sama. Od 2 lat popalam sobie okazyjnie ale to MÓJ WYBÓR kiedy się truję , jak i gdzie i nie rzyczę sobie żeby ktokolwiek za mnie wybierał.Nie palę tam gdzie jest zakaz i nie truję nikogo jeśli sobie tego nie rzyczy. Na pewno chcesz by Cię szanowano to i szanuj innych poznaj swoje miejsce w szeregu- Palisz to szkodzisz innym wbrew ich woli(to dla mnie oczywisty brak szacunku), jesteś wtedy tą złą osobą która powinna się dostosować. Nie odkręcaj kota ogonem. Jestem za zakazem palenia w barach, restauracjach w pracy i w miejscach publicznych. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez goorn Sob Lip 03, 2010 6:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 4 razy Wiek: 40 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 239 Skąd: Lodz
Wysłany: Sob Lip 03, 2010 10:00 pm
sylwia_lelystad napisał/a:
Niech chodza gdzie sie nie pali xD Poza tym daj mi kazdego po kolei a ide o zaklad ze wskaze mu conajmniej 5 rzeczy ktore robi i sa szkodliwe dla zdrowia zaczynajac od jedzenia a konczac na pascie do zebow...
to pokaz mi pub w ktoym jest zakaz palenia... w Polsce oczywiscie
_________________ ...And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face...