czy ktos pracuje badz pracował przez biuro Techvisie |
Autor |
Wiadomość |
kicia277
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 15, 2010 2:44 pm czy ktos pracuje badz pracował przez biuro Techvisie
|
|
|
jezeli ktos pracował przez to biuro to prosze o opinie. |
|
|
|
|
violajla
Poczatkujacy bulletproof
|
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 4:02 pm Re: czy ktos pracuje badz pracował przez biuro Techvisie
|
|
|
kicia277 napisał/a: | jezeli ktos pracował przez to biuro to prosze o opinie. |
Podłączam się pod pytanie, bo nie znalazłam żadnych opinii na temat tego biura na forum.
Pozdrawiam! |
_________________ viola |
|
|
|
|
karolek85
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 12:07 am
|
|
|
Witam
troszke wiem na temat tego biura bo moi dobrzy koledz tam pracowali. Mialem doczyniena zduza iloscia biur osobiscie ... ogolnie z mojego punktu widzienia polecam te biuro ... mieszkanie mieli w Bemmel duuuuuze mieszkali z niemcami, niemcy tez pracuja przez te biuro podobno w wiekszosci. Pracowali na budowie przy zakladaniu kabli internetowych. Mieszkanie...dom...duuuzy ladny co weekend z Arnhem do nich przyjezdzalem warunki przednie. Kasa? Teraz pracuja przy tym samym i maja ponad 100e mniej. tam mieli okolo 400e tygodniowo...na reke. Ja nie pracowalem przzez te biuro.Ale jak z nimi dzis rozmawiam to strasznie zaluja ...ale to nie byla ich decyzja o zmianie biura. To bylo chyba 1 biuro z polskim pracownikiem ktore mnie zaskoczylo i to chyba jedyna jak do tej pory. Pozdrawiam |
_________________ the pain you feel today will be the strength you feel tomorrow.
Odchudzanie - Odzywki suplementy dla kobiet i mezczyzn zamienniki posilkow porady gg 3845479
http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/powerprotein/ |
|
|
|
|
violajla
Poczatkujacy bulletproof
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 12:15 am
|
|
|
Dzięki za odpowiedź.
Wiola |
_________________ viola |
|
|
|
|
malgorzata92
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 7:06 pm
|
|
|
a czy ktoś jeszcze ma jakies doswiadczenie związane z ta firmą? i czy możliwe jest to, że zatrudniają oni również kobiety?? |
|
|
|
|
annie36
Poczatkujacy annie36
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 8:55 pm
|
|
|
Ja pracuje przy papryce. Razem z chlopakiem, pare miesiecy juz. od niedwana zatrudniaja kobiety, wczesniej tylko facetow. Moze byc. nie narzekamy. |
_________________ annie36 |
|
|
|
|
Karolina_
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Lut 06, 2012 11:00 am
|
|
|
Może i stary temat ale również chciałabym polecić to biuro ; )
Pieniążki zawsze na czas i w miarę dobre, zakwaterowanie również w porządku. Zatrudniają zarówno kobiety jak i mężczyzn w różnym wieku. Nie zostałam w żaden sposób oszukana, jak to się często zdarza w innych biurach pośrednictwa pracy.
Warto spróbować |
|
|
|
|
|