weterynarz w Zaandam |
Autor |
Wiadomość |
olivkaJulka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 9:09 am weterynarz w Zaandam
|
|
|
czy ktos ma namiary na weterynarza w zaandam i może ktoś słyszał o polskim weterynarzu nawet w innych miastach? |
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 10:01 am
|
|
|
zapytaj googli o "dierenarts zaandam".
Niestety zadnego polskiego nie znam, ale twoj zwierz powinien sobie po holendersku rownie dobrze poradzic jak po polsku:) |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
nisa
Poczatkujacy nisa
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 11:13 am
|
|
|
olivka jaka masz sprawe do weterynarza |
_________________ NISA |
|
|
|
|
olivkaJulka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 1:24 pm
|
|
|
dwa dni temu zakupiłam szczeniaczka musi jutro byc odrobaczony oraz w poniedziałek szczepinie.Mam tez kilka pytan odnosnie pielegnaci a ze moj język nie jest dośc dobry dlatego pytałam o polskiego weterynarza by fatwiej było mi sie godagać.Co to tego czy moge takiego 2miesięzcnego szczeniaka wykąpac ,czy czyści się uszy,jak karmic jak często i co moge dawac a co jest typowo zabronione przy tej rasie itp
Psinka ma na brzuchu jeden szew i nie wiem czy to od pepowiny czy raczej jakies inne szycie o którym mnie nie poinformowała kobieta od ktorej ja zakupiłam, |
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 2:01 pm
|
|
|
z tego co wiem to nie sprzedaje sie 2 miesiecznych szczeniakow ,
moze dla pewnosci poszukaj kogos w twoim miejscu zamieszkania kto zna holenderski i polski i tak uzbrojaona umow sie na wizyte u weterynarza
powodzenia |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze

Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 2:35 pm
|
|
|
olivkaJulka, nie wiem czy sie przyda ta informacja, ale z weterynarzami, z ktorymi mialem dotychczas do czynienia, bez problemu dogadasz sie po angielsku. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
olivkaJulka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 3:57 pm
|
|
|
mavd napisał/a: | z tego co wiem to nie sprzedaje sie 2 miesiecznych szczeniakow ,
moze dla pewnosci poszukaj kogos w twoim miejscu zamieszkania kto zna holenderski i polski i tak uzbrojaona umow sie na wizyte u weterynarza
powodzenia |
wszędzie czytałam ze nie powinno się kupować szczeniaków zanim nie skoncza 7 tyg wię 8 tyg to normalny wiek gdzie można zabrać szczeniaka od matki i od stada
co
Myśle ze dobrze mi podpowiadasz z ta pomoca kogoś kto zna oba jezyki _
a może jest tu ktoś na forum co posiada pieska takiej rasy jak-MOPS
i podzieli się ze mną swimi doświadczeniami |
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 4:02 pm
|
|
|
olivkaJulka,
Cytat: | a może jest tu ktoś na forum co posiada pieska takiej rasy jak-MOPS
i podzieli się ze mną swimi doświadczeniami |
trzymaj sie tematu!
jak chcesz ''pogadac'' o pieskach , to w tym topicku (w podanym linku) http://forum.niedziela.nl...c4b994351763b36
|
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Lip 23, 2010 4:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kasiad
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 8:17 am
|
|
|
post edytowany
tego typu sprawy na priv do zainteresowanej |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Lip 30, 2010 12:40 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|