Zamknięty przez: Gochna H Sob Lip 24, 2010 1:54 pm |
ING Bank |
Autor |
Wiadomość |
Hallmann
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 12:12 am ING Bank
|
|
|
A wiec zalozylem konto 2 tyg temu, dostalem poczta tylko PIN a mialem dostac jeszcze karte. Wiec dlaczego to tak dlugo trwa? wczoraj mialem wyplate a nie mam dostepu do pieniedzy i nie mam za co życ. Dlatego pytanie do was czyy moge wyplacic pieniadze w banku bez karty? i Drugie ktos mi mowil ze dopuki nie wsadze karty do nbankomatu moje konto jest nie aktywne i przelewy nie dochadza. pomocy to bardzo wazne. |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Lip 24, 2010 1:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 5:23 am
|
|
|
mozesz isc do banku i wybrac pieniadze. wez ze soba dowod osobisty. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 11:33 am
|
|
|
Witam,
Już dokładnie nie pamiętam ale chyba dostaje sie dwa listy z ING jeden z pinem a drugi z listem dzięki któremu można odebrać karte...
A co do wsadzenia karty to chyba chodzi o to ze karta nie jest aktywna a nie konto bankowe...( jakieś 4 tyg temu byłem załozyć konto dla Kolegi w ING i z tego co pamiętam Babeczka mówiła ze na konto mogą wpływać przelewy po ok tyg po założeniu konta )
Polecam stary ale obszerny temat o Ing(wczesniej był post bank)
http://www.niedziela.nl/f...r=asc&start=120
A i ostatnia sprawa - pieniądze można wypłacić w banku tylko trzeba mieć dowód/paszport
Pozdrawiam Serdecznie |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
|