Czy slyszal ktos o leku vilcacora? |
Autor |
Wiadomość |
jolus83
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 8:39 pm Czy slyszal ktos o leku vilcacora?
|
|
|
Witam!Mam bardzo wazne dla mnie pytanie?Czy ktos z Was slyszal o leku vilcacora?Chodzi mi mianowicie o to,ze ten lek a mianowicie chodzi mi o tabletki sa w Polsce do kupieia tylko i wylacznie przez iteret,gdyz jest jeszce w Polsce nie zarejstrowany jako lek tylko suplement diety.W Holandii i w Niemczech mozna natomiast kupic go na recepte w aptece gdyz zarejstr.jest jako normalny lek.Sa to tabletki dla osob chorych na raka i z tego co slyszalam sa bardzo dobre tyle,ze Polscy lekarze nie sa za tym,gdyz mowia,ze jest to lek nieznanego pochodzenia dla nich!Prosze moze ktos wie czy moglabym jakos kupic na recepte lub w jakikolwiek inny sposob te tabletki.Bardzo mi na tym zalezy i nie moge zbyt dlugo czekac.Dziekuje z gory i pozdrawiam serdecznie |
_________________ Odwaga jest najpiękniejszym rodzajem szaleństwa |
|
|
|
|
Amissa
Gaduła
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Lip 2010 Posty: 195
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 9:35 pm
|
|
|
Nie wiem czy Ci pomoge , ale znalazlam ten lek- nie jest wpisany w liste lekow , poniewaz sa to ziola tzw " koci pazur". Niektorzy sprowadzaja go z Londynu , ale trafilam na firme wysylkowa. Tu sa dane; Firma " Feng Luka" z Goleniowa. Telef od 8-14 nr ( 0-91)4183299 wew. 44. Jest tez e-mail [email protected]. |
_________________ Jadąc za morze klimat zmieniamy, nie siebie. Horacy |
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 10:08 pm
|
|