NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
komputerowy problem
Autor Wiadomość
zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Śro Lip 21, 2010 11:22 pm   

tak bedzie bezpieczniej :)

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

lusia0101 
Gaduła nad gadułami :-)
UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 6:34 pm   

O mądre głowy pomożcie!

dolączam sie do tematu, chciaż mój problem jest ciut inny:

Trial dla Adobe Photoshop Album Starter Ediction 3.0 własnie sie zakończył, próbuje sie zarejestrować, ale niestety za każdym razem wyslkakuje błąd blablabla ze patch lub adres jest zły. i wogole cos tam w necie szukam na forach i nic! zaden unlock code nie dziala! zaczynam sie juz irytowac wiec sie was ludzie znajacy sie na tym urzedzeniu SZATANA :074: ! czy ktos zna sposob jak zrobic zeby to cos w koncu zadzialalo i zebym mogla sciagac zdjecia z mojej nokii N95???

:039:

EdysiaK 

Pomogła: 10 razy
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 7:35 pm   

lusia0101, a moze odinstaluj i zainstaluj od nowa? czasami dziala :)

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Nie Lip 25, 2010 7:44 pm   

do sciagania zdjec z n95 nie potrzebujesz zadnego programu :) podlacz telefon kabelkiem do kompa i wybierz tryb "mass memory". telefon bedzie wtedy widziany przez kompa jako kolejny dysk i mozesz sobie sciagnac z niego fotki.

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

lusia0101 
UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 9:48 pm   

dzieki tak wlasnie robie od kilku dni, ze sobie wchodze na komputer i tam juz siedzi moja nokia, tylkko ze sciaganie w ten sposob zajmuje mi kupe czasu! 1500 folderow itp. jak jeszcze trial dzialal to byla to chwilka, no nic odinstalowac tez mozna, suchar troche no coz trza se radzic ;)

[ Dodano: Sro Lip 28, 2010 10:43 am ]
I nastepne pytanie z dziedziny: JAK TO SIE ROBI?!

Lopatoligicznie o co tym razem mi chodzi?

powiedzmy ze wstawiam ogloszenia na maarktplaats. czas na zdjecia- klikam browse no i... wyskakuja mi zdjecia,ale pokazane sa pliki jako lista. za kazdym razem musze zmieniac widok na LARGE zeby zobaczyc co to za zdjecia. oczywiscie rozwiazaniem ktore nie wchodzi dla mnie w gre jest kazdorazowe podpisywanie fotki. ale moje pytanie jest takie CZY MOZNA GDZIES (???) ustawic zeby za kazdym razem jak bede chciala cos otworzyc ZAWSZE wyskoczy mi ten folder ze zdjeciami + zdjecia zawsze bede LARGE?

skomlikowane? hmm nie wiem czy jasno napisalam, ale moze jakas madra glowa pomoze mi dojsc co zrobic zeby ulatwic sobie zycie! bo nie chce mi sie tracic juz czasu na te zbedne czynnosci.

mirek555 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Sie 30, 2010 9:49 pm   

Lusia 01010 musisz zainstalować ponownie triala. ale najpierw przeciągnij cały folder ze zdjęciami myszką najlepiej na pulpit aby nie stracić zdjęć . po ponownym zainstalowaniu umieścisz zdjęcia w nowym folderze przeciągając myszką . tylko pamiętej musisz odinstalować program a potem usunąć ogony czyli pozostałe foldery które zostały w ścieżce prawdopodobnie to będzie
C:/program files/program zainstalowany. jak ich nie usuniesz to pozostaną w starych folderach pliki ukryte mówiące o poprzedniej instalacji i z nową :032: będą kłopoty.
czyli musisz oszukać system że niby to pierwszy raz

krzysiek17ogl 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Sie 31, 2010 12:18 am   

mirek555 napisał/a:
Lusia 01010 musisz zainstalować ponownie triala. ale najpierw przeciągnij cały folder ze zdjęciami myszką najlepiej na pulpit aby nie stracić zdjęć . po ponownym zainstalowaniu umieścisz zdjęcia w nowym folderze przeciągając myszką . tylko pamiętej musisz odinstalować program a potem usunąć ogony czyli pozostałe foldery które zostały w ścieżce prawdopodobnie to będzie
C:/program files/program zainstalowany. jak ich nie usuniesz to pozostaną w starych folderach pliki ukryte mówiące o poprzedniej instalacji i z nową :032: będą kłopoty.
czyli musisz oszukać system że niby to pierwszy raz

Czasem pomaga, czasem nie. Zależy czy wpisy w rejestrze systemowym mówią o zainstalowanym wcześniej programie.

[ Dodano: Wto Sie 31, 2010 12:21 am ]
lusia0101 napisał/a:
dzieki tak wlasnie robie od kilku dni, ze sobie wchodze na komputer i tam juz siedzi moja nokia, tylkko ze sciaganie w ten sposob zajmuje mi kupe czasu! 1500 folderow itp. jak jeszcze trial dzialal to byla to chwilka, no nic odinstalowac tez mozna, suchar troche no coz trza se radzic ;)

[ Dodano: Sro Lip 28, 2010 10:43 am ]
I nastepne pytanie z dziedziny: JAK TO SIE ROBI?!

Lopatoligicznie o co tym razem mi chodzi?

powiedzmy ze wstawiam ogloszenia na maarktplaats. czas na zdjecia- klikam browse no i... wyskakuja mi zdjecia,ale pokazane sa pliki jako lista. za kazdym razem musze zmieniac widok na LARGE zeby zobaczyc co to za zdjecia. oczywiscie rozwiazaniem ktore nie wchodzi dla mnie w gre jest kazdorazowe podpisywanie fotki. ale moje pytanie jest takie CZY MOZNA GDZIES (???) ustawic zeby za kazdym razem jak bede chciala cos otworzyc ZAWSZE wyskoczy mi ten folder ze zdjeciami + zdjecia zawsze bede LARGE?

skomlikowane? hmm nie wiem czy jasno napisalam, ale moze jakas madra glowa pomoze mi dojsc co zrobic zeby ulatwic sobie zycie! bo nie chce mi sie tracic juz czasu na te zbedne czynnosci.

Wydaje mi się, że masz windows vista lub windows seven (7)
z tym large, to powinno automatycznie ustawić tak, jak mialaś wcześniej. Jeżeli zawsze masz domyślnie przestawiane, to spróbuj jak kolega Mirek podpowiedział, przeinstaluj program.
Ostatnio zmieniony przez krzysiek17ogl Wto Sie 31, 2010 12:21 am, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu