"licytacja" |
Autor |
Wiadomość |
magdaholland
Nieśmiały użytkownik Mysia Pysia :)
Pomogła: 1 raz Wiek: 44 Dołączyła: 31 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Nibylandia :D
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 4:38 pm "licytacja"
|
|
|
Wydaje mi się,żę to mogłaby być fajna sprawa-"licytacja".Mam na mysli,że powinno to zostać "wprowadzone" w tablice ogłoszeń,np.ktos coś sprzedaje i podaje " cene wywoławczą" a osoby które są zainteresowane daną rzeczą mogłyby sugerować swoje ceny(niższe lub wyższe) od ceny wywoławczej i osoba wystawiajaca ogłoszenie w momencie gdy bedzie zainteresowana oferowana cena potencjalnego kupujacego zawsze moze sie z nim skontaktowac(mail,tel)
Tak jak np na marktplaats.nl
Ps.Mam nadzieje,ze nie namotalam za bardzo i mnie zrozumieliscie |
Ostatnio zmieniony przez magdaholland Nie Wrz 05, 2010 4:39 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mirek555
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 8:24 pm
|
|
|
popieram . tylko jak to zorganizować technicznie ? potrzebny moderator lub kilku do prowadzenia działu. nawet tytuł może być marktplaats .
|
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Nie Wrz 05, 2010 8:35 pm
|
|
|
czy ja wiem czy to takie potrzebne jest na forum.... jesli ktos chce cos licytowac to zawsze moze pojsc na marktplaats
wg mnie bedzie wiecej zamieszania na forum bo znow sie wprowadzi ogloszenia na forum, ludzi ebeda pisac, komentowac, wyklocac sie nabijac niepotrzebnie posty
chyba wlasnei dlatego zostal utworziony oddzielny od forum dzial ogloszen aby ulatwic prace a nie bardziej mieszac
magda, dobvrze myslisz, wymysl cos jeszcze ale aby nei dodawac pracy moderatorom ale zmniejszac |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 4:30 pm
|
|
|
No wlasnie kolezanka napisała ze na tablicy ogloszen... |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
jagodka
Gaduła nad gadułami :-) zona udomowiona
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 06 Kwi 2010 Posty: 601 Skąd: HAGA
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 6:03 pm
|
|