KULT |
Autor |
Wiadomość |
dub
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
Athlon
Gaduła
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 4:20 pm
|
|
|
Ktos sie wybiera? |
|
|
|
|
anias
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pon Paź 04, 2010 1:12 pm
|
|
|
Trochę nas tam było:) ... |
|
|
|
|
Athlon
Gaduła
|
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 12:00 pm
|
|
|
Oj tak , bylo nas sporo, mysle, ze ok.1000 osob. Warto bylo ,koncert byl naprawde swietny.
Mam nadzieje, ze bedzie zdecydowanie wiecej tego typu imprez, zainteresowanie polskimi dobrymi kapelami tu w NL jest naprawde duze, Kult wlasnie to udowodnil,
Czekamy wiec na nastepnych. |
|
|
|
|
dub
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 3:14 pm
|
|
|
Miejmy nadzieje że KULT będzie w kalendarium trasy pazdziernikowej .. I mógł by co roku zaczynać od Hagi. Może coś w końcu się ruszy z polską sceną muzyczną , nie rozumiem czegoś tu skoro Hollandia jest bliżej niż wyspy , to czemu nie ma tu tyle koncertów co na wyspach??.. Coś tu jest nie tak ...
Pozdr,,,,, |
|
|
|
|
AgaL
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 4:49 pm
|
|
|
było świetnie i chce więcej |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Wto Paź 05, 2010 5:32 pm
|
|
|
czekamy na nastepne zespoly! Kult byl niesamowity i jeden z lepszych koncertow tego zespolu na jakim bylem!
Jednak przy piosence 'polska' byla lekka konsternacja.... chyba kazdy myslami byl w swoim rodzinnym miescie
czekam na powtorke! |
|
|
|
|
szeda
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 3:35 pm
|
|
|
zapewne ja bylam myslami na zamierzchlych koncertrach Kultu w moim miescie
bylo fenomenalnie, takiej energii od muzyki i ludzi dawno nie mialam
jedyne co fatalne to zachowanie ochrony na koniec przy wychodzeniu
ktos z was czytal wywiad z Kazikiem w poprzedniej Niedzieli? potwierdza sie ze ochrona lokali na wyjazdach jest wrzechwladna |
|
|
|
|
EdysiaK
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 8:05 pm
|
|
|
szeda, a co zrobila ochrona??? |
|
|
|
|
szeda
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Śro Paź 06, 2010 9:13 pm
|
|
|
popychali ludzi przy wyjsciu i facet dosc zdecydowanie mnie popchnal kiedy sie zaczelam ogladac za mezem ktory zostal w srodku; no i cos zaczelo dziac sie na chodniku ale juz zaczelismy odchodzic, podjechala policja nie wiem czy tylko kontrolnie - niech cos napisza ci co pozniej wyszli
a na poczatku uprzejmi byli i nawet sie po polsku witali i zyczyli udanej zabawy, ci sami
a ty tez bylas? |
|
|
|
|
EdysiaK
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 5:06 am
|
|
|
szeda, nie bylam, dlatego pytam co sie dzialo. nie lubie tego rodzaju muzyki, ale bylam tu na kilku koncertach pl hh (m.in. Gural i Fokus) i cale szczescie ale ochrona w porzadku i nigdy nie bylo jakichs akcji. |
|
|
|
|
PanMarcepan
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2010 10:15 am
|
|
|
Było swietnie Kazik z poczatku troche sztywny byl ale jak mu prezenty zaczeli na scene rzucac to odrazu sie ozywil Pomysl z dowodami calkiem ciekawy Nawiazal sie wiekszy kontakt Kazik - publicznosc.
Zabraklo mi tylko pozegnania z publicznoscia... po prostu sobie znikneli.
Ale ogolnie koncert swietny, dawno sie tak dobrze nie bawilem |
|
|
|
|
Illumini
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Paź 15, 2010 7:46 pm
|
|
|
swietny koncert! nie chwalac sie pierwszy dowod ja rzucilem, ktory znalazlem pod scena, pomyslalem ze lepiej bedzie jak go Kazik znajdzie i wezwie wlasciciela niz dac dowod w barze lub ochronie. pozniej inni zaczeli rzucac dowody, moze tylko po to by uscisnac dlon Kazikowi. a co do ochrony to nie mam zadnych zarzutow, delikatnie mnie sciagneli i puscili gdy przelatywalem przez barierki unoszny przez widownie na rekach. moj przyjaciel (holender) byl na koncercie skakal pod scena prawie przez caly koncert, chociaz nie znal zadnego kawalka, tez przelecial przez barierki hehe byl mile zaskoczony gdy ktos upadl pod scena natychmiast zostal podnoszony przez innych bawiacych sie, po koncercie powiedzial ze to jedna z lepszych imprez w zyciu. tak sie bawi polska! pozdrowienia dla nieznajomej dziewczyny z pod sceny z ktora sie dobrze bawilem:) NA GLOWIE KWIETNY MA WIANEK... |
|
|
|
|
zibil
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
dub