Piercing |
Autor |
Wiadomość |
Camille
Poczatkujacy

|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:24 am Piercing
|
|
|
Poszukuje polskiej albo holenderskiej kosmetyczki ktora potrafi przekluc uszy i inne czesci ciala np jezyk albo brew.
moze to byc przekluwane w domu, byle by bezpiecznie i tanio
domyslam sie ze w Hadze jest od groma kosmetyczek...
pozdr |
|
|
|
|
EdysiaK
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy Dołączyła: 24 Lip 2009 Posty: 565
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:39 am
|
|
|
Camille, a czemu nie pojdziesz do studia??? Napewno bedzie to przekłuwanie w bardziej sterylnych warunkach niz w domu... |
|
|
|
|
Camille
Poczatkujacy

|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:43 am
|
|
|
EdysiaK napisał/a: | Camille, a czemu nie pojdziesz do studia??? Napewno bedzie to przekłuwanie w bardziej sterylnych warunkach niz w domu... |
heh
tak myslalem ze pierwsza odpoewiedzia bedzie "wybierz sie do studia".
ogolnie nie mam teraz nadmiaru pieniedzy zeby je spedzac w studiu a co nie jest tanie...kiedys sie pytalem to zaq glupia dziurke pistoletem w sterylnych warunkach w studiu powiedzieli bodajze 70 euro. ja chce sobie przekluc hurtowo pare dziurek. dlatego chcialem to taniej zrobic u kogos w domu...a kosmetyckza jak ma sprzet i do dezynfekcji wszytko to co za ruznica czy w domu mi to przekluje czy w studiuu??
pozdr |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 11:19 am
|
|
|
Poczytaj o piercingu stary, zanim sie zabierzesz za robienie sobie krzywdy. Jesli nie ma dla Ciebie roznicy zycie z lub bez WZW lub innych swinst, to i nie ma dla Ciebie roznicy czy w domu czy w studiu. Zreszta piercing jest rzacza, za ktora albo warto zaplacic troche kasy i zrobic to profesjonalnie, albo sobie odpuscic i nie robic w ogole.
Btw znasz kogos kto ma w domu autoklaw (tak naprawde jedyny sprzet, ktory powinno sie uzywac do STERYLIZACJI - naprawde czlowieku, zapomnij o dezynfekcji - sprzetu przez profesjonalistow). Bo ja nie znam nikogo, kto trzyma w domu sprzet za jakies 10.000 zl ; )
Zbierz kase, wybierz sie do studia i nie rob glupstw. |
|
|
|
|
Camille
Poczatkujacy

|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 11:36 am
|
|
|
suska napisał/a: | Poczytaj o piercingu stary, zanim sie zabierzesz za robienie sobie krzywdy. Jesli nie ma dla Ciebie roznicy zycie z lub bez WZW lub innych swinst, to i nie ma dla Ciebie roznicy czy w domu czy w studiu. Zreszta piercing jest rzacza, za ktora albo warto zaplacic troche kasy i zrobic to profesjonalnie, albo sobie odpuscic i nie robic w ogole.
Btw znasz kogos kto ma w domu autoklaw (tak naprawde jedyny sprzet, ktory powinno sie uzywac do STERYLIZACJI - naprawde czlowieku, zapomnij o dezynfekcji - sprzetu przez profesjonalistow). Bo ja nie znam nikogo, kto trzyma w domu sprzet za jakies 10.000 zl ; )
Zbierz kase, wybierz sie do studia i nie rob glupstw. |
wlanie tez tak sie zastanawiam i w sumie u siebie w miasteczku znalazlem studio co nie drogo kasuja za przeklucie...to zdecyduje sie jednak na pojscie do studia...
po drugie z tego co pamietam dziurki zawsze mi sie papraly, nie zdazyly sie zagoic, a ja juz musialem kolczyk wyjac bo np dostalem prace w kuchni :/ gdzie nie mozna bylo miec kolczykow...
ale jeszcze ponawiam pytanie czy ktos w domu bezpiecznie przekluwa uszy i inne czesci ciala??
igly sa jednorazowe, kolczyk bedzie zdezynfekowany spirytem to podstawowe dziurki w uszach chyba mozna robic bezproblemowo...rozumiem jakby przekluwac jakies bardziej skomplikowane miejsca to juz trzeba bardziej dbac o dezynfekcje itp.
pozdr
[ Dodano: Sob Paź 16, 2010 12:12 pm ]
suska napisał/a: |
|
hej suska, ten autoklaw to w sumie nie az tak bardzo droga rzecz zeby jej nikt nie mogl miec w domu. znalazlem autoklaw najtanszy za mniej niz 4tys zl
pozdr |
|
|
|
|
EdysiaK

|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 1:08 pm
|
|
|
Camille, dobra chlopie, takie tematy o piercingu juz byly. Ja w Hadze znam studio, ktore jest sterylne i nie maja cen od 70e tylko sa o wiele tansze, sama tam robilam kolczyk. |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 2:48 pm
|
|
|
Ja bym to przemyślał dwa razy czy w ogóle zrobić, uszy jeszcze ok, ale brwi czy nos, a nie daj boże język to nic jak chodząca wizytówka polskiej wiochy. Zresztą tak samo jak tatuaże w widocznych miejscach tylko na pokaz, czy oogromne spojlery w Golfach. |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
Ostatnio zmieniony przez doronio Sob Paź 16, 2010 2:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 3:01 pm
|
|
|
Mam kolczyk w jezyku i w kilku innych, widocznych miejscach, i jakos wypraszam sobie nazywanie mnie wizytowka polskiej wiochy. Chyba kolego nie pojmujesz calej idei piercingu. Nie wiem co mapiernik do wiatraka. |
|
|
|
|
EdysiaK

|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 3:53 pm
|
|
|
doronio, mow za siebie chlopie i nie obrazaj innych ludzi, ktorzy nosza kolczyki, ja sobie takze wypraszam!! i czekam na przeprosiny |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 5:18 pm
|
|
|
Przepraszam. Chodziło mi o płeć brzydką. Facet ma być facetem, a nie choinką, może jeszcze pierscionki z brylantem zamiast sygnetów hehehehe proooooooosze Was zmilujcie się |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
Ostatnio zmieniony przez doronio Sob Paź 16, 2010 5:28 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
EdysiaK

|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 7:14 pm
|
|
|
doronio, przeprosiny przyjete i zgadzam sie z Toba jesli o facetow chodzi, aczkolwiek kazdy moze robic ze swoim cialem co mu sie podoba |
|
|
|
|
|