Wysłany: Nie Paź 31, 2010 8:14 pm Bol piersi u chlopaka
Czesc mam pytanie co to moze byc mojego chloapaka od pewnego czasu boli cala prawa piers mowi ze cala promieniuje i widac ze jest wieksza od lewej czy to moze byc rak piersi?wiem ze mezczyzni tez na to choruja jak moge sprawdzic czy nic mu nie jest?Prosze o pomoc.
To moga byc problemy z hormonami. Najlepiej umowcie sie na wizyte u lekarza domowego a ten dalej was pokieruje. Nie ma sensu sie stresowac na zapas
ja mialem podobnie w grudniu ale z lewa i wszyscy panikowali ze serca itp itd bo doslownie w tym miejscu bylo najgorzej osobiscie wiedzialem ze to miesnie bo mialem tak pare lat temu ale wkoncu zdecydowalem sie pojsc do lekarza dla swietego spokoju posprawdzali serca pluca nawet i ogolnie i powiedzieli ze to miesnie i trzeba pare tyg troche wyluzowac no i pomoglo