SagEen |
Autor |
Wiadomość |
martitta50
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 12:05 pm
|
|
|
Tak jak pisała koleżanka wyżej dopiero na rozmowie wstępnej wspólnie wybierasz z konsultantem rodzaj kursu. Zależy to od wielu czynników: poziomu języka, poziomu wykształacenia, czy pracujesz, czy siedzisz w domu. Mojego męża zapisali na kurs dla osób pracujących, ale już z zawodem. Mnie chcieli z racji tego, że nie pracowałam na intensive taalcursus, ale ostatecznie wylądowałam na staatexamen. Wyszstko zależy od rozmowy. |
|
|
|
|
madzia575
Poczatkujacy
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 14 Lis 2009 Posty: 49 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 12:21 pm
|
|
|
w moim przypadku było tak że pani mnie wypytywała jakie mam wykształcenie, i jakie plany związane z przyszłością tutaj, ma to związek z tym jaki jest egzamin po ukończeniu danego kursu, po jednym można iść do szkoły a po innych nie.... potem wybrała mi szkołę a dopiero potem już w tej szkole miałam test.
[ Dodano: Pon Cze 21, 2010 1:23 pm ]
maritta dokładnie jak mówisz , przeoczyłam twój post i napisałam prawie to samo |
|
|
|
|
magdaholland
Nieśmiały użytkownik Mysia Pysia :)
Pomogła: 1 raz Wiek: 44 Dołączyła: 31 Mar 2008 Posty: 70 Skąd: Nibylandia :D
|
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 9:05 pm
|
|
|
Dzieki wszystkim za wyjasnienia :):) |
|
|
|
|
Coccolinco
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 3:27 pm
|
|
|
Edukacja w tej szkole prawie mi się kończy
Czekam na termin exama z portfolio,,
No ale co dalej,,
Kiedyś dali listę na której można było się zapisać na staatexam, więc się zapisałem a teraz się dowiedziałem, że nie mogę tam kontynuować nauki bo geemente się nie zgadza,, ale niby mógłbym kontynuować dalszą naukę w Mondriaan-ie (wtedy część kosztów muszę sam pokryć )
Co o tym myślicie? Może ktoś ma podobnie? |
|
|
|
|
misita
Poczatkujacy ana
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 7:31 pm szkola sagenn
|
|
|
szkola sagenn jest super.!!!!!!!!!!!ja tez tam chodze!
Kurs rozpoczelam wmaju i duzo wiecej rozumiem...malo czasu poswiecam na nauke ze wzgledu na prace..ale jak ktos w miare kumaty ( ja w miare chyba jestem to duzo daja same lekcje...ja chodze raz w tygodniu od 9-15....i jest okey
Goraco polecam!! wykladowcy super |
_________________ |
|
|
|
|
|