Gwardia Holandia |
Autor |
Wiadomość |
skazanynasiebie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 7:38 pm Gwardia Holandia
|
|
|
Pragniemy zaprezentować Wam kawałek promujący naszą nadchodzącą płytę.
Oto link : http://streemo.pl/Media/616645
Pozdrawiamy Gwardia Holandia |
_________________ Wiesz kto jest tu? Gwardia Holandia człowieku
Czysty Rap z krainy wielkich grzechów.
Emigrantów rytm wchodzi w ucho coraz bardziej.
Holenderskiej Gwardii nikt nie zdoła teraz zatrzeć. |
|
|
|
|
Athlon
Gaduła
|
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 8:05 pm
|
|
|
Nie zajaralem sie jakos....straz pozarna nie bedzie potrzebna, takie sobie, nic wyjatkowego , ten sam belkot...swiat jest zly i okrutny ale mnie nie zlamie nic, bo ja jestem .....gwardia holandia, ciekawe czy Ali.B trzesie juz tylkiem z obawy przed konkurencja? |
|
|
|
|
MAARIT
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 9 razy Wiek: 56 Dołączyła: 12 Cze 2007 Posty: 479
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 12:55 am
|
|
|
Athlon napisał/a: | Nie zajaralem sie jakos....straz pozarna nie bedzie potrzebna, takie sobie, nic wyjatkowego , ten sam belkot...swiat jest zly i okrutny ale mnie nie zlamie nic, bo ja jestem .....gwardia holandia, ciekawe czy Ali.B trzesie juz tylkiem z obawy przed konkurencja? | ale sie usmialam |
_________________ Leven is.
Geven en Nemen.
Meestal nemen we te veel! |
|
|
|
|
skazanynasiebie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lis 10, 2010 8:05 pm
|
|
|
Athlon napisał/a: | Nie zajaralem sie jakos....straz pozarna nie bedzie potrzebna, takie sobie, nic wyjatkowego , ten sam belkot...swiat jest zly i okrutny ale mnie nie zlamie nic, bo ja jestem .....gwardia holandia, ciekawe czy Ali.B trzesie juz tylkiem z obawy przed konkurencja? |
A kto kazał Ci się jarać? To ze nie potrafisz sam czegoś nawinąć masz cudowna prace dom na hipotekę i dobry samochód to nie znaczy ze każdy tak ma.. Nie trzeba od razu do tego podchodzić z pogarda. Juz kiedyś nagraliśmy kawałek o takich jak Ty proponuje przeszukać stronę z utworami "kim jesteśmy" Liczymy się ze zdaniem innych, ale nieuzasadniona krytyka nie robi na nas żadnego wrażenia za dlugo w tym siedzimy Pozdrawiam! |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Lis 10, 2010 9:07 pm
|
|
|
skazanynasiebie, szacun ze cos robicie dla siebie i to jest pozytywne... troche bity monotonne... |
|
|
|
|
mariola 784
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 18 Sty 2008 Posty: 220
|
Wysłany: Śro Lis 10, 2010 9:59 pm
|
|
|
Bardzo mi sie podoba '' Kim jestesmy "' |
|
|
|
|
Miep
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 10:11 am
|
|
|
skazanynasiebie, Monotonne to wszystko , sluchajac roznych utworow maialam wrazenie ze slucham jednego i tego samego , jak dla mnie niestety nie warte polecenia . |
_________________ Zyj!- powiedziala nadzieja - Bez ciebie nie moge - odparlo zycie ....... |
|
|
|
|
skazanynasiebie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 5:39 pm
|
|
|
Miep napisał/a: | skazanynasiebie, Monotonne to wszystko , sluchajac roznych utworow maialam wrazenie ze slucham jednego i tego samego , jak dla mnie niestety nie warte polecenia . |
Masz na mysli utwory Gwardii ma sie rozumiec? Bo ja w swoich solowych utworach nie slysze monotonii slysze uczucia i slowa z serca..
A jezeli jest to monotonne dla Ciebie to jest to dowodem na to ze kazdy odbiera nasza muzyke inaczej.. Pozdrawiam!! |
|
|
|
|
Miep
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 05 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 10:24 am
|
|
|
jak sie nie myle to pisales " my" skazanynasiebie napisał/a: | Pragniemy zaprezentować Wam kawałek promujący naszą nadchodzącą płytę. |
Ty zaprezentowales wasz kawalek plyty i chyba oczekiwales odzewu krytyki- pochwal,
masz racje mowiac ze muzyke kazdy odbiera inaczej i jak widze ze sa ludzie neutralni , ludzie ktorym moze wpadlo cos w ucho i sa ludzie ktorzy uwazaja to za monotonne ale ty reagujesz tylko na krytyke . Czyzby mozna bylo tylko wypowiadzac sie w superlatywach ? |
Ostatnio zmieniony przez Miep Pią Lis 12, 2010 10:25 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
skazanynasiebie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 6:06 pm
|
|
|
Miep,
Bardzo mi przykro, ale nie przesiaduje tu codziennie i nie sprawdzam postow co godzine..
Odpowiadam na to na co uwazam ze powinienem odpowiedziec.. Nie bede zostawial postow w stylu dziekuje... bardzo elo elo czi dwa zero. Bo za to sie nie dziekuje albo sie to podoba albo nie. Juz? ju anderstent? :] |
|
|
|
|
zibil
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 11:24 pm
|
|
|
Wysłuchałem.Jest O.K |
_________________ zibi |
|
|
|
|
opgezwolle
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 9:14 pm
|
|
|
propsy za to ze cos robicie choc mnie osobiscie wasze tracki nie krecą ale trzymam kciuki za dalszy rozwoj ,a teraz tak troche nie na temat o waszym ziomku z featuringu tzn.Mojżesz poznałem tego typa jakies 4 lata temu i wtedy niewiedział co to Hip Hop , wiec nieżle sie usmiałem widząc go rapującego choc Emigracja 2 kozak yo |
|
|
|
|
|