Polacy w.. kontenetrach |
Autor |
Wiadomość |
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-

Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 5:12 pm Polacy w.. kontenetrach
|
|
|
http://www.nu.nl/binnenla...containers.html
Ostatnio w radiu o tym słyszałem.. znajomy z pracy się pytał czemu Polacy godzą się na takie warunki, przecież nie są pod "karabinami".
Jakoś ciężko mi było mu odpowiedzieć.. |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
KamKam
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 3:31 pm
|
|
|
do Gochny,
Dlaczego .......>>>>>>>.....
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 3:32 pm ]
Dodam, ze jestem poczatkujaca na tym forum i nie wiem jeszcze za bardzo o co chodzi.
post czesciowo edytowany
masz w swoim profilu opcje priv nastepnym razem z niej skorzystaj
na forum jest rowniez opcja ''szukaj '' zanim umiescisz nowy temat uzyj jej
jak najbardziej wskazane...
powielasz temat ktory jest juz na forum , dlatego zostal przesuniety do kosza
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 3:43 pm ]
ok, dzieki za wyjasnienie.
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Lis 14, 2010 3:37 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
MacGrey
Gaduła

Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Cze 2010 Posty: 140 Skąd: Rijswijk
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 4:12 pm
|
|
|
doronio napisał/a: | znajomy z pracy się pytał czemu Polacy godzą się na takie warunki, przecież nie są pod "karabinami". |
Moze nie ma sensu wnikac czy bylo to pytanie kolegi ktory akurat sie nudzil na kofiepauzie ale jest malo prawdopodobne by byl zbytnio poruszony ta kwestia..
..natomiast :
doronio napisał/a: | Jakoś ciężko mi było mu odpowiedzieć.. |
Nie piszesz nic jak Ty trafiles z Opola do Holandii i jakie byly Twoje koleje losu na samym poczatku .Jednakze istnieja obok ludzie lapiacy sie kazdego sposobu by cos zmienic w zyciu i kuszac sie na oferte "pseudo" uitzendbureau zjawiaja sie w Holandii tak naprawde zdani tylko na siebie.Nierzadko z finansowym dlugiem by moc sie tu znalezc.Sa to osoby ktore dawno przekroczyly wiek Chrystusowy i bardzo ciezko o wieksza kreatywnosc z ich strony i wyglada to tak : Jak Pan/i koordynator kaze spac w kontenerach no to innego wyjscia nie ma...
Podejrzewam ,ze ta odpowiedz jeszcze bardziej zdezorientowalaby "kolege z pracy"
pzdr! |
Ostatnio zmieniony przez MacGrey Nie Lis 14, 2010 4:16 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|