Prosba do osob z Eindhoven |
Autor |
Wiadomość |
remixOGL
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 12:45 pm
|
|
|
ja mieszkam w eindhoven od roku dzielnica woensel jest naprawde spokojnie nie mialem zadnych problemow z nikim ...no chyba ze z sasiadka ;D |
|
|
|
|
martin77
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 28, 2010 4:39 pm
|
|
|
Ja mieszkam niedaleko Eindhoven w takich miescinach jak EErsel,Bladel,Hapert jest to raptem 10-15 kilometrow od eindhoven autobus stad do Eindhoven dojezdza w 20-30 minut,pomysl o zamieszakniu w tych okolicach jest tu naprawde supeR spokojnie!!!Ja tu bynajmiej zostaje czekam wlasnie na przydzial domu z spoldzielni a powinno to nastapic lada moment.POZDRAWIAM |
|
|
|
|
skarbus
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 20 Paź 2010 Posty: 76
|
Wysłany: Śro Paź 20, 2010 1:33 pm
|
|
|
ja tez mieszkam w Eindhoven.
polecam miasto nie raz sama wracama tez z miasta pozno i nikt nigdy mnie nie zaczepil(odpukac !!) ja czuje sie tu bezpieczna choc wiadomo wszedzie moze cos mi sie przydazyc.
mieszkam na woensel tak samo jak ktos tam powyzej polecam ta dzielnice.
mieszkam na bardzo spokojnej ulicy wsrod prawie samych starszych osob a radiowozy jezdza tu mimo wszystko czesto takze pilnuja.
ja osobiscie nie polecam gestel i stratum dzielnic te chyba nie sa zbyt ciekawe natomiast zapraszam wlasnie woensel,blixembosch te dzielnice sa spoko:)
powodzenoia |
|
|
|
|
opgezwolle
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 7:24 pm
|
|
|
Nikt mi nie powie ze wiekszy strach chodzic po eindhoven niz po innych miastach > potwierdzam to co napisal martin77 w eersel i bladel mozna zdechnac z nudow nic sie tam nie dzieje i w glowe tez niema od kogo dostac w reusel troche mniej spokojnie przez dyskoteki veldhoven b.spokojnie w samym eindhoven nie polecam okolic solmsweg |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Paź 30, 2010 7:34 pm
|
|
|
opgezwolle,
Cytat: | mozna zdechnac z nudow nic sie tam nie dzieje i w glowe tez niema od kogo dostac |
az korci zeby cos dodac, ale zostawiam to bez komentarza ... |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
elena
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 1:24 pm
|
|
|
W przyszlym tygodniu jade obejrzec mieszkanie na zamiane przy ulicy Echternachlaan w woensel noord. Osoba ktora tam mieszka chce sie chetnie zamienic na mieszkanie w innym miescie. Czy moze ktos zna te okolice?, bylabym wdzieczna za opinie. |
|
|
|
|
karolinapk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 7:43 pm
|
|
|
na forum nie ma miejsca na tego typu posty
Jeżeli chcesz umieścić ogłoszenie to zrób to w Serwisie Ogłoszeniowym na http://ogloszenia.niedziela.nl |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Gru 17, 2010 7:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|