Zamknięty przez: Gochna H Nie Lis 21, 2010 12:58 pm |
Najtansze polaczenia do Polski! Polecam |
Autor |
Wiadomość |
endriu_78
Poczatkujacy endriu_78
|
|
|
|
|
rybcia13
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 25 Kwi 2010 Posty: 115
|
Wysłany: Nie Lis 14, 2010 9:29 pm
|
|
|
Dzieki, na pewno kupie! |
|
|
|
|
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 12:17 pm
|
|
|
O...fajna oferta, dzieki endriu_78
szkoda ze nei ma opcji doladowania konta metoda ideal.
Zamowilem juz dwie karty sim, ciekawe jak bedzie to dzialac:) |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 12:36 pm
|
|
|
Najtanszy to jest Voipdiscount - http://www.voipdiscount.com/en/index.html doładowanie 10e porzez ideala i 4 miesiące za darmo na stacjonarne do Polski, Holandii i innych krajów. Limit 400 minut tygodniowo - po tym okresie 1 cent za minute (z tej dyszki), komórki 7centów do PL. Co potrzeba to jedynie słuchawki z mikrofonem hehe.
Ps. Użytkuje ten program już trzeci rok |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
|
|
|
|
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 1:14 pm
|
|
|
Doronio... racja, tez kozystam z voipdiscount tyle tylko ze to polaczenie za posrednictwem bramki voip czyli komp-telefon.
Teoretycznie mozna podlaczyc telefon do routera z bramka voip, skonfigurowac i kozystac bez potrzeby uruchamiania komputera ale mimo wszystko dalej nie bedzie to telefon komorkowy.
Kolega endriu znalazl natomiast taniego operatora sieci komorkowej. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 1:17 pm
|
|
|
Jest jeszcze cos takiego jest http://www.t-mobile.nl/pr...nationaal/pools |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 5:49 pm
|
|
|
Oferta T-mobile tez niezla aczkolwiek:
- polaczenia z polska na nr stacjonarne drozsze o 10 centow w porownaniu z vectonemobile
- polaczenia z komorkami w polsce drozsze o 15 centow
- polaczenia z komorkami w nl innych sieci drozsze o 15 centow
- sms w nl drozszy o 19 centow
- reszta oferty taka sama brakuje tylko podwojnego doladowania za free tak jak w vectonemobile
zasieg napewno bedzie wiekszy bo to jednak wieksza siec,stawki przyjazne ale nie powalaja na kolana
czekam na simy vectonmobile, sprawdze i podziele sie wrazeniami |
|
|
|
|
michaelt
Nieśmiały użytkownik
Wiek: 45 Dołączył: 05 Gru 2008 Posty: 87 Skąd: Zuid-Holland
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:04 am
|
|
|
doronio napisał/a: | Najtanszy to jest Voipdiscount - http://www.voipdiscount.com/en/index.html doładowanie 10e porzez ideala i 4 miesiące za darmo na stacjonarne do Polski, Holandii i innych krajów. Limit 400 minut tygodniowo - po tym okresie 1 cent za minute (z tej dyszki), komórki 7centów do PL. Co potrzeba to jedynie słuchawki z mikrofonem hehe.
Ps. Użytkuje ten program już trzeci rok |
Dzięku Doronio za tego posta. Voipdiscount działa bez zarzutów. Jakość rozmów bardzo dobra itd. Warto dodać, że istnieje możliwość zainstalowania aplikacji / programu do swojej komórki i można wtedy dzwonić przez voip będąc w zasięgu sieci WiFi ( w domu, lub jakiegoś hotspota ). Ja tak właśnie zrobiłem i już dwa razy udało mi się wygadać całą baterię w komórce ....baterię, bo darmowe rozmowy na stacjonarne i/lub 1cent po przekroczeniu limitu to rewelacyjna oferta Na komórki również 7cent do PL to prawie nic. Poza tym ceny nie dotyczą tylko połączeń do Polski. Za darmo dzwonić można do wielu krajów - lista znajduje się na ich stronie. Do pozostałych za symboliczne centy. Podsumowując dla mnie idealne rozwiązanie - maksymalne obniżenie wydatków na telefon. Będąc w zasięgu pierwszej lepszej sieci WiFi dzwonię z voip'a ( w domu, w barach, mcDonalds - internet jest już praktycznie wszędzie dostępny ). Polecam wszystkim. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
|
|
|
|
qris1313
Poczatkujacy qris1313
|
Wysłany: Nie Lis 21, 2010 12:28 am
|
|
|
tego vectona, miałem prawie rok;a więc nie zawsze można się połączyć,smsy przychodzą po paru godzinach, albo na drugi dzień. |
_________________ Skąd zegarek wie która jest godzina? |
|
|
|
|
|