SYLWESTER JUZ TUZ TUZ :P |
Autor |
Wiadomość |
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 10:50 am SYLWESTER JUZ TUZ TUZ :P
|
|
|
Pochwalcie sie waszymi planami na sylwestrowa noc!!!
Moze zainspirujecie kogos, moze wskazecie dobre miejsce moze dzieki waszym pomyslom ktos nie bedzie siedzial w domu przed telewizorem:)
(tylko prosze niech nikt nie wspomina ze taki temat juz byl, wiem ze byl, jest co roku,czytalem wiem, czytalem nawet jak pytanie o zabawe sylwestrowa przerozilo sie w dyskusje na temat przedwojennej polskiej emigraci w holandii i kto jest gorszy polacy czy marokanczycy...brawa za trzymanie sie tematu ) |
|
|
|
|
mimi1982
Nieśmiały użytkownik Razi mnie fałsz
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 2:40 pm
|
|
|
Ja jak co roku planuję wypad kilkudniowy w górki,a Sylwestra przy góralskiej herbatce z prądem,gdzie to tańca przygrywa prawdziwa kapela góralska,ognisko,kiełbaski,kulig
To właśnie kocham |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2010 8:48 pm
|
|
|
Ja początkowo miałem zostać w tym roku w Nl na święta i Sylwka ale zmieniłem zdanie i śmigam na urlop do PL ( na świeta i Sylwka)
Co do Sylwka to pewnie jakaś impreza ze znajomymi na wynajętej chacie np w górach lub w Lesie do białego ranaaaa ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 8:44 am
|
|
|
A ja nie mam żadnych planów |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
Athlon
Gaduła
|
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 9:26 am
|
|
|
Swieta w Tatrach, Sylwester na Tenerife to zawsze sie sprawdza...polecam. |
|
|
|
|
tharr
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 12:01 pm
|
|
|
Cytat: | Swieta w Tatrach, Sylwester na Tenerife to zawsze sie sprawdza...polecam. |
No to Athlon poleciales z grubej rury:) |
|
|
|
|
RegulatorZMarsa
Poczatkujacy Geyzerella Vulgaris
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 2:56 pm
|
|
|
Przed kompem na fejsbuku grając w farmville. |
Ostatnio zmieniony przez RegulatorZMarsa Czw Lis 18, 2010 2:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ainka
Super gaduła Princess of the Sun

Pomogła: 4 razy Wiek: 40 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 239 Skąd: Lodz
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 3:46 pm
|
|
|
W Dusseldorfie razem z moim chlopakiem... Co konkretnie - jeszcze nie wiemy |
_________________ ...And I am filled
With the sweetest devotion
As I, I look into your perfect face...
|
|
|
|
|
stroopwafel
Mega gaduła Debesciak
Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Lis 2009 Posty: 1162 Skąd: Noord Holland
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 5:42 pm
|
|
|
SHIT
4 Sylwek poza PL. 2 razy NL, z tym to juz 3 i 2009 Paryz a Polska jest taka piekna czy to nad morzem czy w gorach. Dobrze ze chociaz na 5 dni na Swieta smigne. |
|
|
|
|
guust
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 2:27 pm
|
|
|
polecacie amsterdam noca sylwestrowa? cos sie dzieje tam, jakies koncerty otwarte czy cos, czy raczej pub-y i disco? |
|
|
|
|
jso
Gaduła nad gadułami :-)

Pomógł: 15 razy Dołączył: 30 Wrz 2007 Posty: 963 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Śro Lis 24, 2010 3:10 pm
|
|
|
guust, do pubów itp może być trudno się wbić, ale ulice tętnią życiem. Ilość fajerwerków jest olbrzymia i powoduje, że wygląda to jak wojna. Do tego w tym sajgonie pijani ludzie na rowerach i taksówki. Nudzić się nie powinieneś, ale to jest jednak nie na moje nerwy i z tego powodu będę spędzał sylwestra w domu pilnując przed zabłąkaną rakietą oraz pożarem (mam fobię na punkcie pożarów, u mnie nie można palić żadnych świeczek, otwartego ognia, do tego trzymam 2 gaśnice i koc gaśniczy ). |
_________________ Dumny Polak |
|
|
|
|
|