NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wykorzystywanie Polakow w Holandii, wczoraj Nederland 3
Autor Wiadomość
Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Śro Wrz 22, 2010 10:37 pm   

Witam,

Podpisuje sie pod twoim postem ale mam jedno ale:

Winter napisał/a:
Ta lepsza część polskiego społeczeństwa została w Polsce, za granicę wyjechała chołota, która ma w 4 literach, czy Ciebie dobrze ocenia Holender, on musi wyjść na środek ulicy, odlać się, pokrzyczeć i pokazać, że on jest z Polski. Ty stracisz i on, ale oboje kiedyś wrócicie do Polski, gdzie jest syf i ubóstwo.
[i]

Nie ma to jak konkretna samokrytyka(gratuluje) - ja niestety do chołoty sie nie zalicze ... :082:

Pozdrooo :035:
Ostatnio zmieniony przez Beny.rac Śro Wrz 22, 2010 10:38 pm, w całości zmieniany 1 raz  

lena930 
Super gaduła
lena930

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 11:18 am   

otoz to tu w holandii sa rozni polacy i nie wszystkie kobiety to kur.. a mezczyni pijuski,wiec troche hamuj kolego .Napisales prawde ale za bardzo sie rozpedziles i wrzuciles wszystkich do jednego worka :119: a top juz nie ladnie :039:

michaelt 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Nie Paź 03, 2010 6:19 am   

a mnie jest szkoda tego kolesia, który pomagał w dobraniu stroju "w polskim stylu" cyt. "polacy biorą wszystko to co jest w sklepach ponieważ nie mają za dużo pieniędzy"..... bez komentarza.
Masakra poza tym, skąd się ci ludzie urwali .....

i na pytanie ile już pracuje, odpowiada że prawie cztery lata żyje jak pies....
Ostatnio zmieniony przez michaelt Nie Paź 03, 2010 6:21 am, w całości zmieniany 1 raz  

lena930 
Super gaduła
lena930

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie Paź 03, 2010 8:35 am   

na jego temat to sie nie chce wypowiadac bo szkoda slow ale jak bym spotkala go na ulicy to hmmm chyba bym nie wytrzymala za to ze obrazil wielu polakow mnie tez.Sam prawie caly program chodzil w spodniach dresowych z powypychanymi kolanami :072: no i sposob chodzenia polaka rozbawil mnie bo wlasnie polacy tutaj chodza dumni jak pawie a nie widze w nich nieszczescia :081:

miet 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 03, 2010 11:58 am   

Witam ,wszyscy macie racie ale nie wrzucajcie wszystkich polaków do jednego kubła kazdy jest inny .jesli zapracujesz (nie pracą)na szacunek to wszedze beda szanowac

Odpowiedz do tematu