NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięcie konta
Autor Wiadomość
styrena 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Paź 21, 2010 11:49 am   Zamknięcie konta

Chciałam zapytać czy mozna zamknąć konto w ING listownie lub w inny sposób, bo jestem w Polce i na razie nie mam mozliwości powrotu do Holandii.

Ainka 
Super gaduła
Princess of the Sun

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Czw Paź 21, 2010 12:38 pm   

Podobno mozna listownie, ale to na formularzu ktory dostajesz w banku! Tyle ze ja taki formularz wyslalam ponad 3 tygodnie temu i moje konto ciagle istnieje....

kryzbin 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Gru 05, 2010 6:28 pm   

witam , mam pytanie w roku 2007 przebywalam 6 miesiecy w holandii przy pracy sezonowej i szef zakladal nam konto w RABOBANK od pazdziernika 2007 jestem caly czas w polsce i nie wiem czy to konto nadal istnieje czy moze bank z braku wplywu gotowki sam zamnkal mi konto ??? w sumie zadnych informacji nie otrzymuje z banku ani o stanie konta itp listownie , denerwuje sie bo nie wiem czy moze powinnam tam pojechac i zamnkac czy ktos jest w stanie mi pomoc. Z tego co pamietam szef mowil ze konto jest wazne rok i jesli potem nie wplyna zadne pieniadze to bank automatycznie zamyka konto ale byc moze zle go zrozumialam

.:Paco:. 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Nie Gru 05, 2010 8:02 pm   

kryzbin napisał/a:
witam , mam pytanie w roku 2007 przebywalam 6 miesiecy w holandii przy pracy sezonowej i szef zakladal nam konto w RABOBANK od pazdziernika 2007 jestem caly czas w polsce i nie wiem czy to konto nadal istnieje czy moze bank z braku wplywu gotowki sam zamnkal mi konto ??? w sumie zadnych informacji nie otrzymuje z banku ani o stanie konta itp listownie , denerwuje sie bo nie wiem czy moze powinnam tam pojechac i zamnkac czy ktos jest w stanie mi pomoc. Z tego co pamietam szef mowil ze konto jest wazne rok i jesli potem nie wplyna zadne pieniadze to bank automatycznie zamyka konto ale byc moze zle go zrozumialam

mozesz zadzwonic na infolinie i uzywajac swoich danych o numeru kontakt sprawdzic i wyjasnic - na pewno bedzie taniej niz jechac do NL. A jakby bylo otwarte to zapytaj sie jak zamknac na odleglosc...

numer infolinii na stronie rabobanku

Odpowiedz do tematu