Ja mam podobny problem. mianowicie czekam juz ponad 3 tygodnie na telefo komorkowy. dzwonilem do kpn, i sie dowiedzialem ze tego fona nie maja w magazynie ale na 100% dostane go za tydzien - to bylo 2 tygodnie temu. masakra z nimi
czesc. ja tez mam problem z KPN. pare miesiecy temu zamowilam u nich internet ale wyszedl taki problrm ze gdzie ja mieszkam dom jest podzielony, na parterze jest sklep a na gorze mieszkam ja i linia telefoniczna ktora jest na CALY dom jest juz zajeta przez sklep. bylam juz pare razy w sklepie i za kazdym razem mi mowia abym dzwonila pod dany numer, ciagle ten sam. dzwonilam juz wiele razy ale mowia ze nie mozna teraz rozmawiac i prosze sprobowac pozniej. problem w tym ze nie dostalam nawet MODEM, ROUTER, tylko jakis list a oni i tak pobieraja pieniadze z mojego konta. co robic??? prosze jezeli ktos bedzie wiedzial piszcie. Dziekuje