Zamknięty przez: Gochna H Śro Gru 08, 2010 12:07 pm |
IND |
Autor |
Wiadomość |
madziarka19
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 9:48 am IND
|
|
|
Witam,kila dni temu umówiłam się na rejestrację w IND,mieszkam w Hadze.Pan przez telefon powiedział,że powinnam się pojawić pod tym adresem Immigratiekantoor
Stadhoudersplantsoen 24,2517 JL Den Haag .Weszłam teraz jednak z ciekawości na stronę IND i oto co zastałam:
Let op! Het IND-loket Den Haag is gesloten van 27 september 2010 tot 3 januari 2011 in verband met een verbouwing. In deze periode kunt u terecht bij het IND-loket in Rijswijk.
Zastanawia mnie teraz gdzie mam się zatem udać?CZy ten pan był o tym niepoinformowany?Czy jak? |
|
|
|
|
Athlon
Gaduła
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 10:00 am
|
|
|
Uzyj wiec tego magicznego urzadzenia po raz wtory, on z pewnoscia rozwiaze twoje troski i blond-dylematy |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Gru 08, 2010 11:04 am Re: IND
|
|
|
madziarka19 napisał/a: | Witam,kila dni temu umówiłam się na rejestrację w IND,mieszkam w Hadze.Pan przez telefon powiedział,że powinnam się pojawić pod tym adresem Immigratiekantoor
Stadhoudersplantsoen 24,2517 JL Den Haag .Weszłam teraz jednak z ciekawości na stronę IND i oto co zastałam:
Let op! Het IND-loket Den Haag is gesloten van 27 september 2010 tot 3 januari 2011 in verband met een verbouwing. In deze periode kunt u terecht bij het IND-loket in Rijswijk.
Zastanawia mnie teraz gdzie mam się zatem udać?CZy ten pan był o tym niepoinformowany?Czy jak? |
Uzyj telefonu i na pewno Ci wszystko powiedza;)
BTW IND jest zupelnie niepotrzebne do szczescia (takze jak nie teraz to kiedy indziej sobie zalatwisz) chyba,ze chcesz kiedys sie ubiegac o obywatelstwo NL albo i tak tylko pomaga a nie jest konieczne;) |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|