Darmowe polaczenia? |
Autor |
Wiadomość |
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 7:57 pm Darmowe polaczenia?
|
|
|
Witam,
czy orientuje sie ktos, ktorzy operatorzy oferuja darmowe polaczenia, jesli oba numery znajduja sie w tej samej sieci? Wiem na pewno, ze Lycamobile dzwonia i smsuja miedzy soba za darmo, ale moze ktos zna jeszcze innych operatorow? Chodzi mi o pre-paid. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
|
|
|
|
suska
Mega gaduła Sex, rock and thea!
Pomogła: 34 razy Wiek: 36 Dołączyła: 24 Lut 2009 Posty: 2458 Skąd: Zoetermeer
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:04 pm
|
|
|
No ale wlasnie chodzi o zupelnie darmowe rozmowy : ) W obydwu powyzszych przypadkach dotyczy to jednej godziny, ktora z pewnoscia bede w stanie wygadac za pierwszym razem ; ) Ale i tak dzieki zaq : ) |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 103 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:07 pm
|
|
|
no to chyba lepiej nie bedzie:( ja przekopalem wszystkich z tej listy http://www.bellen.com/mob...jking-tarieven/ |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
katylexy
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 9:57 pm
|
|
|
GT Mobile po każdym doładowaniu daje chyba z 200 (albo i więcej, nie pamiętam dokładnie) darmowych minut do wszystkich w GT. W tej chwili doładowywując za 10E dostajesz 15E gratis (wcześniej za 10E było 10E gratis). |
|
|
|
|
|